English

Event Space

Circl is een debatplaats, kennisbank, leerschool, netwerkplek, living lab en meer. Wij willen graag mensen samen brengen en ontmoetingen faciliteren. Daarom kun je bij Circl ook jouw evenement organiseren. We hebben hiervoor een mooie grote evenementruimte op de begane grond en vergaderzalen in onze basement. Zo hebben we een aantal vergaderzalen met een vaste opstelling, de capaciteit varieert van twaalf tot tweeëntwintig personen.

Daarnaast zijn er ook een aantal grotere ruimtes waarin diverse opstellingen mogelijk zijn. Zo kunnen we het passend maken voor iedere bijeenkomst. De grootste evenementruimte heeft een capaciteit van 175 personen.

EVENT SPACE RESERVEREN

Interesse in een van de ruimtes in Circl? Gebruik het aanvraagformulier.

Aanvragen
+

Stuur dan een e-mail naar reserveren@circl.nl of bel met onze evenementendesk 020-343 4400. De desk is bereikbaar van acht uur 's ochtends tot half zes 's avonds. Je kunt ook het formulier hiernaast gebruiken.

+

Dat hangt af van wat je precies wilt organiseren. Neem contact op met onze Evenementendesk via telefoonnummer 020-3434400 voor de mogelijkheden.

+

Wij zijn altijd op zoek naar mooie samenwerkingen voor onze programmering. Wil je met een programma een bijdrage leveren aan duurzame wereld, dan gaan we graag met je in gesprek. We zijn benieuwd naar je idee, stuur een e-mail naar info@circl.nl

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.