English

Meeting spaces

Als je bij ons binnenkomt zie je veel hout, lichte ruimtes, duurzaam design en kunst. Circl is een niet alledaagse eventlocatie gebouwd volgens circulaire principes. In het pand zie je veel hergebruikte materialen, duurzame innovaties én alles is demonteerbaar. Het is de perfecte plek voor al je creatieve brainstorms, teamsessies en off-sites. We hebben hiervoor een mooie grote evenementruimte op de begane grond en 11 vergaderzalen in onze basement met een capaciteit die varieert van 12 tot 150 personen.

Culinair genieten

In Circl vinden we aandacht voor elkaar belangrijk en faciliteren we verassende ontmoetingen. Boek je bij ons een ruimte met lunch, dan geniet je samen met andere groepen van een heerlijk shared buffet met schalen vol salades, groenten en broodjes. Het lunch buffet wordt samengesteld uit dagverse, lokale en duurzame producten. In de keuken bereidt Chefkok Rudolf Brand onze gerechten met passie en vaak staan groente centraal. Lekker eten én goed doen voor het mileu door samen voedselverspilling tegen te gaan!

Wij denken graag met je mee over circulaire totaalbeleving qua eten en drinken. Het is ook mogelijk om je evenement te combineren met een diner of borrel in ons restaurant of rooftopbar.  Onze chefkok Rudolf Brand kookt volgens circulaire principes en experimenteert in de keuken met duurzame kooktechnieken zoals fermenteren en wekken. Groenten en lokale producten staan in de hoofdrol en het aanbod is seizoensgebonden.

Open ontmoetingsplek

Circl is een plek waar diverse groepen mensen samenkomen, verhalen delen en elkaar inspireren. Dit kan alleen als het open en toegankelijke omgeving is. Het hele pand, begane grond, het restaurant, de rooftopbar en daktuin, zijn dan ook openbare ruimtes. Om het open karakter van Circl te behouden zijn de openbare ruimtes niet exclusief af te huren.

 

In een aantal ruimtes zijn diverse opstellingen mogelijk.  Zo kunnen we het passend maken voor ieder evenement of bijeenkomst.

EVENT SPACE RESERVEREN

Interesse in een van de ruimtes in Circl? Gebruik het aanvraagformulier.

Aanvragen
+

Stuur dan een e-mail naar reserveren@circl.nl of bel met onze evenementendesk 020-343 4400. De desk is bereikbaar van acht uur 's ochtends tot half zes 's avonds. Je kunt ook het formulier hiernaast gebruiken.

+

Dat hangt af van wat je precies wilt organiseren. Neem contact op met onze Evenementendesk via telefoonnummer 020-3434400 voor de mogelijkheden.

+

Wij zijn altijd op zoek naar mooie samenwerkingen voor onze programmering. Wil je met een programma een bijdrage leveren aan duurzame wereld, dan gaan we graag met je in gesprek. We zijn benieuwd naar je idee, stuur een e-mail naar info@circl.nl

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.