Wat wil je weten?
Over Circl
Kom alles te weten over Circl
Rondleidingen

ABN AMRO beëindigt vanaf 2 juni alle fysieke activiteiten in Circl. Het is vanaf die datum niet meer mogelijk om een rondleiding te boeken, de zalen of de studio te huren. Voor meer informatie klik hier.

Circl wil mensen bij elkaar brengen en kennis over circulariteit en verduurzaming delen. Daarom geven we rondleidingen, iedere eerste woensdag van de maand of op afspraak.

Aanmelden

Kijk in onze agenda voor actuele data en schrijf je in voor een van de geplande rondleidingen. Wil je je met een groep aanmelden? Stuur van een e-mail naar reserveren@circl.nl.

Tijdens onze rondleidingen kijken we samen naar hoe je dat precies doet: een circulair gebouw ontwerpen, bouwen en inrichten. En wat betekent een circulaire bedrijfsvoering en wat is een circulair restaurant eigenlijk?

De rondleiding is standaard in het Nederlands en iedereen kan zich aanmelden. We verzamelen altijd bij de balie op de begane grond, links van het restaurant.

Virtuele tour

Je kunt trouwens ook virtueel door Circl lopen en zo al van alles te weten komen over circulariteit.

Blijf je graag op de hoogte van alle evenementen die Circl organiseert? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief zodat we je zo nu en dan een update kunnen sturen.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.