English
Maatschappij
ma 15 jan, 06.00
Event space

Blue Monday Rave

Beat the Monday blues!
Toegang vanaf € 10.00

Op maandag 15 januari is Circl dé plek om je gelukshormonen te boosten en in beweging te komen. Op Blue Monday organiseren wij een onvergetelijk ochtendfeestje van 06.30 tot 08.30 in het hart van de Zuidas.

Geen ochtendmens, geen probleem. Voor deze unieke ervaring spring je je bed uit. Met dikke beats, juice boosts en een power ontbijt, zorgen we ervoor dat jij helemaal opgeladen aan deze, normaal gesproken meest depressieve dag van het jaar, begint.

Om op te warmen kunnen de echte vroege vogels voorafgaand aan de Blue Monday Rave een yogales volgen van 6.00 tot 6.30 uur. Om de energie te verhogen word je omringd door speciale verrassingen, soms met een duurzame twist.

Zet je wekker daarom op 15 januari op tijd, zodat je deze dag dansend en feestend kan beginnen. Er is ook veel te socializen deze ochtend want er zijn young professionals van Rabobank, ING, Philips en de Gemeente Amsterdam aanwezig, en jij en je party buddy natuurlijk! We hebben namelijk 40 open plekken via circl.nl te vergeven, maar wees snel want the early bird catches the worm!

Programma

06.00 – 06.30 Yoga

06.30 – 08.30 Morning Rave (inclusief ontbijtje)

Dresscode

Je favoriete (kantoorproof) danslook!

Tickets

Een kaartje kost 10 euro inclusief ontbijt. Aanmelden kan via de reserveerbutton dan sturen wij een tikkie naar je e-mailadres!