English
18 mei 2020 - 25 mei 2020
Event space

Business Innovation Workshop

Ontdek de kansen van de circulaire economie en creëer een actieplan voor jouw organisatie!
Gratis toegang

Nederland circulair in 2050. Het bedrijfsleven speelt een sleutelpositie om dat doel te bereiken. Circulaire verdienmodellen bieden veel kansen, op economisch, ecologisch en sociaal gebied. Hoe maak je jouw bedrijf toekomstbestendig? Daar ga je in deze workshop mee aan de slag.

Tijdens de Business Innovation Workshop leer je over de circulaire economie en word je uitgedaagd na te denken over de kansen voor jouw bedrijf. Je werkt manieren uit om circulariteit in jouw bedrijfsmodel te integreren. Zo bouw je aan een organisatie voor de toekomst.

Na afloop heb je een helder actieplan. Zo werken we samen naar een circulaire toekomst die vandaag al te financieren is.

We richten ons op gevestigde middelgrote en grote bedrijven. Beslissingsbevoegdheid en goed begrip van processen in de eigen organisatie zijn vereist voor deelname.

Dagindeling

Dag 1

  • Introductie tot de circulaire economie en circulaire verdienmodellen
  • Analyse huidige waardeketen
  • Breng de circulaire kansen voor jouw bedrijf in kaart
  • Een rondleiding door circulair paviljoen Circl

Dag 2

  • Inspiratie door innovatieve circulaire ondernemers
  • Je stelt een concreet stappenplan op voor jouw bedrijf
  • Pitch je plan aan de vakjury

Netwerk

Per workshop nemen tien afgevaardigden van directieniveau van de deelnemende organisaties deel. De eerste dag word je begeleid door een van de leden van de ABN AMRO Groene 40.

Op de tweede dag kan deelname worden aangevuld met een gemotiveerde ‘junior’ collega.

Na de workshop maak je deel uit van de Circular Business Community. Deze streeft naar een versnelling van de transitie naar een circulaire economie door ondernemen en samenwerking.

Praktische informatie

  • Let op! Deze workshop duurt twee dagen van 09.00 tot 17.00 uur. Tussen de twee dagen zit een week. Op 18 mei is de eerste cursusdag en op 25 mei de tweede cursusdag.
  • Geen voorkennis vereist over de circulaire economie

Deelname

Wil je deelnemen aan de workshop? Neem contact op met je ABN AMRO relatiemanager of mail naar sustainable.finance.desk@nl.abanamro.com. Vertel ons hierin over jouw bedrijf en je motivatie. Wij nemen binnen een week contact op, de kosten voor deze 2 daagse workshop zijn 500 euro.

De volgende workshop

18 juni en 25 juni

(Welke sector op de verschillende data aan bod komen, wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.)

 

Business Innovation Workshops
Nederland circulair in 2050. Het bedrijfsleven speelt een sleutelpositie om dat doel te bereiken. Circulaire verdienmodellen bieden veel kansen, op economisch, ecologisch en sociaal gebied. Hoe maak je jouw bedrijf toekomstbestendig? Daar ga je in deze workshop mee aan de slag.
Bekijk meer
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.