Colleges & Masterclasses
wo 27 okt, 17.00 - 18.15
CIRCL + Livestream

CIRCL College Tour #27: Op naar een Happy 2050!

Hoe verleggen we de koers van toenemende klimaatontwrichting en sociale onrust naar een stabiele, veilige en gelukkige wereld?
Gratis, extern reserveren
Volg dit programma via de livestream

Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.

Babette Porcelijn deed bijna vijf jaar nieuwsgierig onderzoek naar de systeemdrivers achter milieu-impact. Het happy 2050 scenario is het resultaat; een compleet plan van aanpak voor een veilige planeet, een geïnspireerde crew, een integer beleid, duurzame en circulaire productie zonder verborgen impact, een gezonde economie en gelijke kansen op welzijn voor iedereen.

Babette diept deze fundamenten van een gelukkige wereld uit en legt hun samenhang bloot in een nieuw model: het Gelukspoppetje. Dat geeft een helder overzicht van alles waarmee we aan de slag kunnen voor een happy 2050.

Wij zijn de crew van de planeet. Let’s go!

Met in dit college onder anderen

CIRCL College Tour
Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour. In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.
Bekijk meer
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.