English
Kunst & Cultuur
13 nov 2017 - 1 dec 2017
Art space

Dating Dutch Design

Durf jij te daten met Dutch Design?
Gratis, extern reserveren

ABN AMRO, Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) en Dutch Design Foundation selecteerden dit jaar 21 ontwerpers voor het programma Driving Dutch Design. Deze ontwerpers presenteren zich tijdens Dutch Design Week 2017 in het Klokgebouw op bijzondere wijze. Hun unieke en uiteenlopende projecten werden gebundeld onder het thema ‘Dating Dutch Design’. Twee weken na de Design Week, vanaf begin november, is deze expositie en het interactieve programma verhuisd naar Amsterdam. Het zal getoond worden in de kunstprojectruimte, Circl.ART, en op de Playground in Circl, het circulaire paviljoen van ABN AMRO op de Zuidas. Verwacht de hele maand november ontmoetingen, ervaringen en verbazing!

Het programma van Driving Dutch Design staat bekend als de katalysator voor talentvolle creatieve ondernemers. Ondersteund door ABN AMRO, BNO en Dutch Design Foundation werken de Drivers aan de ontwikkeling van hun ondernemersskills. Met masterclasses en meet-ups worden ze uitgedaagd om hun praktijk verder te professionaliseren binnen het steeds veranderende ontwerplandschap.
Na tien intensieve maanden presenteerden de ontwerpers zich tijdens Dutch Design week – hét jaarlijkse design event en nu dus in Circl. Wees welkom in het paviljoen en laat je verleiden en verrassen door hun architectuur, illustratie, product – en grafische vormgeving. In eigen beheer ontwerpen en organiseren de Drivers de expositie die ruimte creëert voor ontmoetingen en het gesprek zoekt met de bezoeker. Ontdek het diverse werk van André Brocatus, Bernice Aalders, Buro Kato, Erik Crins, Floor Frings, Isabelle Hörl, Isabel Quiroga, Jansen & de Bont, Kapitein Koen, Lindey Cafsia, Lotte de Jong, Marije Koopmans, Softa Data, Studio Nuance, Studio Op Poten, Project KOVR, Renske Rothuizen, Rive Roshan, Rubenst, Titus Verbeek en Viviane Leezer.