English
wo 28 nov 2018, 16.00 - 17.30

GO!-NH Acceleratieprogramma Duurzame Mobiliteit 2019

Leer wat het groeiprogramma voor jou als ondernemer kan betekenen!
Gratis toegang

In een programma van 3 maanden helpt GO!-NH ondernemers om van een idee naar een bedrijf te gaan, dat klaar is om met innovatieve oplossingen de markt te bestormen.Tijdens deze korte & krachtige bijeenkomst hoor je van het GO!-NH team, de huidige en oud-deelnemers wat deelname aan het groeiprogramma voor je kan betekenen.

OVER GO!-NH

Met trainingen en professionele ondersteuning van experts uit de praktijk ontwikkelen de deelnemers van GO!-NH hun innovatie. Hiermee maken de ondernemers in enkele maanden stappen die je normaal gesproken in een jaar maakt. Dit programma vindt plaats op verschillende locaties in Noord-Holland zodat de deelnemers kennis maken met een uitgebreid netwerk van aansprekende bedrijven en mogelijke partners in de provincie.

GO!-NH is een initiatief van de provincie Noord-Holland en wordt uitgevoerd door Innomics. GO!-NH is een innovatie- en accelerator programma voor duurzame mobiliteit (voorjaar 2018 en voorjaar 2019) en circulaire economie (najaar 2018 en najaar 2019) en is één van de mkb-innovatie instrumenten van de provincie Noord-Holland.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.