Food & Drinks
di 16 okt 2018
Restaurant

GOATOBER met gastchef Joris Bijdendijk

Geniet van een 5-gangen diner met geitenbok in de hoofdrol: samen tegen verspilling!
This event is in English
€ 69.50

Wist je dat er in Nederland jaarlijks 70.000 geitenbokken ongewenst worden geboren? Mannetjes van melk- en legrassen (haan, bok en stier) worden gezien als een bijproduct. Slechts 1.200 bokjes (nog geen 2%) vinden hun weg naar de keuken. En dat terwijl je heerlijke gerechten kan maken met geitenbok.

Om verspilling tegen te gaan hebben we chef Joris Bijdendijk (RIJKS) uitgenodigd als gastchef op 16 oktober voor de eerste editie van het jaarlijks terugkerende GOATOBER diner waarin de geitenbok centraal staat.

Chef Bijdendijk staat bekend om het gebruik van geitenbokkenvlees en chef Brand om het gebruik van restproducten. Geitenbokken zijn een restproduct van de geitenkaasproductie en daarom slaan zij de handen ineen.

Laat je 16 oktober verrassen door de diversiteit van geitenbok met een
5-gangen Goatober menu incl. begeleidende wijnen
voor € 69,50

 

Reserveer nu door een mail te sturen naar restaurant@circl.nl of reserveer telefonisch via 020 628 20 80

Notificatie: