English
wo 15 aug 2018, 12.30

Grachtenfestival lunchconcert

De jonge heren van brassband Dr. Brass geven een energieke performance vol interactie
Gratis, extern reserveren

Dichter bij de muziek is het thema van de 21e editie van het Grachtenfestival, dat dit jaar plaatsvindt van 10 tot en met 19 augustus. Met buurtconcerten, een kersverse opera en een fietstocht langs de mooiste muziekkapellen van Amsterdam Noord, brengt het festival muziek dichterbij dan ooit. In de tuin achter Circl, voor het hoofdkantoor van ABN AMRO, geniet je van een gratis, energiek lunchconcert van Dr. Brass. Deze achtkoppige brassband staat bekend om hun spetterende optredens en uitstraling. Met hun akoestische versies van popmuziek van onder meer Adele, Lady Gaga en Chaka Khan, zelfgeschreven jazzarrangementen én een energieke show maken Dr. Brass een graag geziene act op muziekfestivals.

Concert Lunch Special
Na het concert kunt u genieten van een heerlijke lunch in ons restaurant: Hoofdgerecht tabel d'hotes met 1 consumptie en ter afsluiting een kopje koffie voor de prijs van E 19,50.

Het enthousiasme en plezier van de jonge heren werkt aanstekelijk op het publiek, je gaat als toeschouwer mee in de energie en positiviteit die de band uitstraalt. Op een podium of tussen de mensen, Dr. Brass zorgt overal voor een bijzondere sfeer. In 2016 bracht Dr. Brass het debuutalbum “Ouch!” uit, dat hoge ogen gooide in de wereld der brassbands. Het brede repertoire van Dr. Brass en het interactieve gehalte van de optredens van de band brengt het publiek ieder optreden weer dichter bij de muziek!

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.