ABN AMRO
Open Close
Circulariteit
wo 27 sep 2017, 13.00
Circl 0

Green Buildings: ABN AMRO Innovation Challenge

Gratis, extern reserveren

In één middag alle duurzame gebouwinnovaties op een presenteerblaadje: dat is de Innovation Challenge 2017, georganiseerd door CFP en ABN AMRO. Maak kennis met de beste vernieuwers op het gebied van duurzame gebouwen. Sta versteld van de nieuwste groene gebouwconcepten en laat je inspireren door state-of-the-art toepassingen van startups.

Tijdens de DGBW 2017 organiseren CFP en ABN AMRO de Innovation Challenge 2017. Dit jaarlijks terugkerende evenement stelt innovatie in en verduurzaming van de bestaande bouw centraal. Topsprekers geven een vernieuwende kijk op duurzaam bouwen: Reinier van den Berg (klimaatdeskundige én de enige weerman die alles van gebouwen weet), Randall van Poelvoorde (neemt ons mee naar de toekomst, naar een wereld met duurzame gebouwen vol robots), Talitha Muusse (sociaal ondernemer en drijvende kracht achter energieprojecten van De Energieboot) en Tim Senders (acteur, regisseur en theatermaker vertelt hoe ze met het succesvolle Streetlab honderdduizenden ‘likes’ kregen).

Naast deze bijzondere sprekers worden er meer dan 40 state-of-the art concepten, producten en ideeën gepresenteerd die bijdragen aan het verduurzamen van gebouwen. Het winnende idee wordt beloond met de ABN AMRO Innovation Challenge Award 2017. Komende editie zijn er drie prijzen voor de beste pitchers. De prijzen worden (deels) in natura aangeboden door de sponsoren van de Innovation Challenge. Het event  brengt de top van eindgebruikers van gebouwen en hun partners bijeen; degene die verantwoordelijk zijn voor huisvesting, duurzaamheid en gebouwen van toonaangevende organisaties.

Wil jij het Green Buildings congres en de ABN AMRO Innovation Challenge bijwonen? Wij mogen 20 toegangskaarten weggeven. Reserveer snel via deze pagina, als de plekken vergeven zijn kun je nog op de officiële website terecht voor toegangskaarten.  Ben jij of ken jij een startup met een circulaire dienst of duurzaam product die een plek op het podium van de Innovation Challenge verdient? Stuur dan een e-mail naar mailto:info@cfp.nl