vr 15 jun, 08.30 - 18.00 uur
Circl 0

Green Elephant Workshop

Samen aan de slag met circulaire business modellen!
€ 250

Er staat een groene olifant in de bestuurskamer, maar niet iedereen ziet 'm, omdat we niet gewend zijn aan groene olifanten. Zodra je 'm wel je ziet kun je hem gaan benutten voor innovatieve oplossingen en nieuwe verdienmodellen. Hét beginpunt voor de stappen in de transitie naar een circulaire business. De workshop voor mensen uit corporates, start-ups, non-profit organisaties en investeerders die meer willen weten over circulaire business modellen en hier ook daadwerkelijk mee aan de slag willen.

De workshop

Circulaire business modellen, nieuwe samenwerkingsverbanden met partners in de keten en klanten, nieuwe manieren van denken. Wat betekent dit allemaal, wat is de impact en wat zijn de kansen voor mijn organisatie? In de Green Elephant workshop word je uitgedaagd om met hulp van een ervaringsdeskundige uit de praktijk en de ‘CIRCO’ design methodiek met deze vragen aan de slag te gaan. Je werkt hierbij met verschillende generaties uit diverse sectoren in groepjes om de opgedane inzichten en kennis te vertalen naar een relevant vraagstuk.

Programma

  • Key-note spreker die ingaat op de kansen van de circulaire economie.
  • Spreker van een changemaker bedrijf deelt zijn ervaring met het toepassen van circulaire business modellen in de praktijk.
  • Training in CIRCO design methodiek gebaseerd op het boek Products that last (Delft, 2014) en de daarin beschreven ontwerpstrategieën en business modellen.
  • Co-creatie sessies: samen nieuwe inzichten en kennis vertalen naar een eigen praktijkvraagstuk.

Aanmelden & investering

Er zijn slechts 25 plekken voor deze workshop, dus meld je snel aan. Deze dag kost 250 euro voor particulieren en 750 euro voor (exclusief btw & diner).

Notificatie: