English
wo 17 apr, 16.00 - 18.00

Introbijeenkomst GO!-NH Accelerator en Challenges

Ontdek wat GO!-NH en de diverse regionale en industrie Challenges voor jou kunnen betekenen
Gratis, extern reserveren

Tijdens deze bijeenkomst hoor je van het GO!-NH team en huidige en oud-deelnemers wat het groeiprogramma voor je kan betekenen. Kom langs en ontdek hoe je jouw ambities verder kunt brengen.

OVER GO!-NH

In een programma van 3 maanden helpt GO!-NH ondernemers van een idee tot een bedrijf dat klaar is om met innovatieve oplossingen de markt te bestormen. De provincie Noord-Holland draagt met GO!-NH bij aan een duurzame economie en aan een gezond en innovatief bedrijfsleven in Noord-Holland.

Met trainingen en professionele ondersteuning van experts uit de praktijk ontwikkelen de deelnemers van GO!-NH hun innovatie. Hiermee maken de ondernemers in enkele maanden stappen die je normaal gesproken in een jaar maakt. Dit programma vindt plaats op verschillende locaties in Noord-Holland zodat de deelnemers kennis maken met een uitgebreid netwerk van aansprekende bedrijven en mogelijke partners in de provincie.

GO!-NH is een initiatief van de provincie Noord-Holland en wordt uitgevoerd door Innomics. GO!-NH is een innovatie- en accelerator programma voor duurzame mobiliteit (voorjaar 2018 en voorjaar 2019) en circulaire economie (najaar 2018 en najaar 2019) en is één van de mkb-innovatie instrumenten van de provincie Noord-Holland.

 

Programma

15.30 - 16.00 uur

Inloop

16.00-17:00 uur

Ins en outs over het GO!-NH programma door alumni en huidige deelnemers. Ruimte voor vragen over het programma

17.00 - 18.00 uur

Borrel

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.