English
Food & Drinks
17 dec 2019 - 19 dec 2019

Kerstlunch van de Toekomst 2019

Sluit het jaar feestelijk af met familie, vrienden, collega’s of relaties tijdens een heerlijke, circulaire kerstlunch
Gratis, extern reserveren

Sluit het jaar feestelijk af met familie, vrienden, collega’s of relaties in het Circl Restaurant tijdens een heerlijke, circulaire kerstlunch op 17, 18 of 19 december. Tijdens een gezellige kerstlunch in Circl Restaurant inspireren we voor een geslaagd kerstmenu waarbij vlees en vis geen vereiste zijn. Dat je met groenten en seizoensproducten feestelijke kerstgerechten op tafel kunt zetten, zonder iets te missen.

Laat je inspireren voor je eigen kerstdiner en reserveer nu voor een kerstlunch en ontvang het e-kookboek.

Kerstlunch van de Toekomst
32.50
3-gangen kerstlunch incl. gratis e-kookboek
Kies: lunch aantal personen 17, 18 of 19 december 2019 tijdstip naar wens Voeg *kerstlunch* toe als opmerking

Over de Kerstlunch

Chef-kok Rudolf Brand heeft een kerstmenu samengesteld op basis van circulaire principes: in het seizoen, lokaal en met groenten in de hoofdrol. Natuurlijk bestaan er ook duurzame vlees- en vis varianten. Maar met dit kerstmenu willen wij juist inspireren om nog meer van groenten te gaan houden. En daarbij vooral ook te kiezen voor seizoensgroenten en producten die in je omgeving te verkrijgen zijn bij de lokale groenteboer.

 

Wil je graag een uitgebreid kerstdiner, sfeervolle borrel of spetterend nieuwjaarsfeest organiseren in Circl? Neem dan contact met ons op via circl@vermaatgroep.nl voor de overige mogelijkheden!

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.