ABN AMRO
Open Close
Circulariteit
wo 25 okt 2017, 13.00
Event space

Kids Ruilmarkt

Gratis, extern reserveren

We gaan ruilen! Heb jij ook zoveel spullen thuis liggen, die je niet meer gebruikt? Zonde toch! Kom naar de ruilmarkt en ruil boeken, spelletjes en speelgoed met elkaar. Wat voor jou misschien oud is, is voor een ander nieuw. Door te ruilen zorgen we er samen voor dat spullen die nog heel goed zijn een langer leven krijgen en dat is goed voor de circulaire economie. Laat zien dat jij een Circular Star bent!

Het is herfstvakantie. Mooie tijd om eens goed in je kamer rond te kijken. Wat gebruik je niet meer en is nog wel heel goed? Geef het een tweede leven! Kom met een aantal mooie spullen die het ruilen waard zijn. Wie weet maak jij wel hele mooie deals en ga je weer naar huis met een spannend boek, een grappig spelletje of speelgoed.

Straks beginnen de feestdagen, dus sla nu je slag! Om 13:00 gaan we beginnen en rond 16:00 ronden we af. Kom samen met je vriendjes, vriendinnetjes en ouders, het wordt een gezellige ruilmiddag.

Heb je een Ipad? Neem die dan ook mee! Niet om te ruilen natuurlijk, maar dan kun je gelijk het nieuwe platform Warenhuisje testen. Daarmee kun je met alle kinderen samen zorgen dat spullen langer worden gebruikt en met elkaar echt heel veel impact hebben.