English
wo 4 mrt, 17.00
Circl

Meaningful Movienight: Love Flows

Fundraising Dam Removal Avond - Help mee dammen te verwijderen en geef rivieren weer de vrije loop.
Gratis, extern reserveren

Dam Removal Europe Event

Wil jij dammen verwijderen in Europa en vissen meer ruimte geven?
Ik nodig jou graag uit voor het exclusieve event ‘Love Flows’ op woensdag 4 maart van 17:00-19:00 uur bij CIRCL (circulair paviljoen van ABN AMRO) in Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst bekijken we samen de documentaire LOVE FLOWS, geregisseerd door de award-winnende Francisco Campos-Lopez. Daarna laat ik je zien hoe snel de natuur zich weer herstelt na het verwijderen van een dam.

Unieke kans
Je gaat een bijzondere avond beleven waarbij je bijdraagt aan de volgende damverwijdering in Europa. In ruil voor je financiële hulp geef ik je graag wat terug. Wat denk je van een reis naar een Europees project samen met vogel-, vis- en rivierexperts? Je kunt meegaan en zélf een dam verwijderen! We vertellen je op 4 maart alles over de mogelijkheden.
Alle giften, groot en klein, zijn welkom. Ben je na het programma overtuigd en kan ik rekenen op jouw financiële steun? Tijdens de avond kun je geld overmaken via https://crowdfunding.wnf.nl/ voor de volgende damverwijdering in Oekraïne. Uiteraard kun je ook nu al meedoen!
Bij een gift van € 500 of meer kun je op 4 maart aansluitend aan het programma aanschuiven bij het Dam Removal-diner in CIRCL.

Waarom dammen verwijderen?
Het Wereld Natuur Fonds is een campagne gestart om ongebruikte dammen in rivieren te verwijderen. Dat doen we als onderdeel van een grotere beweging, Dam Removal Europe. In 2019 hebben we door middel van crowdfunding 12 dammen verwijderd: 2 in Engeland en 10 in Oekraïne. Een volgende dam in Litouwen wordt in de zomer van 2020 verwijderd. Dit is je kans om mee te doen met dit succesvolle Europese initiatief.

Met in dit programma onder anderen

Bart Geenen
Erik Haver
WWF Netherlands (WNF / Wereld Natuur Fonds
Arjan Berkhuysen
Arjan Berkhuysen is managing director van de World Fish Migration Foundation, een bevlogen organisatie achter de Wereldvismigratiedag en projecten als Dam Removal Europe. Berkhuysen, van huis uit bedrijfskundige en voormalig directeur van de Waddenvereniging, vertelt wat de World Fish Migration Foundation doet en hoe zij er voor zorgen dat meer rivieren weer worden geopend voor mensen en natuur.”

Met in dit programma onder anderen

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.