English
ma 6 mei, 12.00

Lunch theatervoorstelling: BV Natuur

Geniet in je lunchpauze van een culture natuurbelevenis
Gratis, extern reserveren

We zien het allemaal wel voorbij komen op het journaal; het milieu wordt bedreigd, bossen staan in de brand, het zeewater stijgt en hele steden overstromen. Is de natuur een ver van je bed show? Maak je geen zorgen, want de mannen van B.V. Natuur, Aat & Karel, helpen een handje met hun groene vingertjes. Ze halen namelijk de natuur terug naar het hier en nu, met hun koddige kraanwagen bouwen zij een boom 2.0. In het komische theaterstuk onderzoeken ze de vraag of de natuur maakbaar is. Door de natuur in een kunstwerk te vatten, richten ze tegelijk onherstelbare schade aan. Kom genieten van pijnlijke slapstick, een onhandige samenwerking en een dansje tijdens het schaften. Natuur zonder vieze handen, lekker praktisch en met weinig kans op uitsterven!

De voorstelling vindt plaats in de tuin bij Circl, naast de vijver. Kom langs en laat je inspireren door deze bijzondere voorstelling!

Over B.V. Natuur – Karel & Aat

Karel Casier en Aat Dirks hebben elkaar leren kennen op straat, waar ze elkaar regelmatig tegenkwamen op straattheaterfestival in binnen- en buitenland. Ze bleken allebei gebruik te maken van fysieke woordenloze comedy en ook het feit dat ze hun eigen decors bouwde zorgde meteen voor een band. Karel toerde solo met zijn voorstelling RedtheCat en Aat met Sulky M1 en DESPOOT. Nu bundelen ze hun fysieke en mentale krachten voor B.V. Natuur! Meer info via de websties www.compagniemobil.nl en www.karelcasier.com.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.