Colleges & Masterclasses
do 8 dec 2022, 10.00 - 18.00
CIRCL

Masterclass: Leadership for Sustainable Change

Wat zijn de grote ontwikkelingen op het gebied van de duurzame transitie? Hoe realiseer je succesvolle verandering binnen jouw organisatie?
Toegang vanaf € 645

De ontwikkelingen op het gebied van sustainability en innovatie gaan razendsnel. Wat zijn deze ontwikkelingen en hoe kun jij hier krachtig op inspelen?

De duurzame transitie is complex, maar ook relevant en inspirerend!

Klimaatverandering wordt wereldwijd erkend als het grootste bedrijfsrisico. Verduurzaming is daarom belangrijk voor organisaties om succesvol te blijven. Hoewel sustainability bij veel organisaties in de strategie is opgenomen, is het nog lang niet altijd top-of-mind. Dit maakt de nodige verandering niet eenvoudig, maar zeker niet minder relevant en inspirerend!

In deze Masterclass nemen we je mee in de meest recente ontwikkelingen op het gebied van sustainability, zoals de EU Green Deal. Vervolgens analyseren we samen de Business Case voor sustainability. Want naast een intrinsieke motivatie en de toenoemende wetgeving zijn er veel andere bedrijfseconomische redenen om als organisatie te gaan verduurzamen.

De Masterclass vindt plaats in een inspirerende leeromgeving, met een enthousiaste groep van professionals. Kennisverrijking, interactie en change management staan hierbij centraal. In deze Masterclass gebruiken we het Impact Leadership Model van the University of Cambridge. We behandelen bewezen succesfactoren voor impactvolle, duurzame verandering. Na deze Masterclass heb je kennis en handvatten om een succesvolle verandering te maken!

Als onderdeel van het Masterclass programma verwelkomen we inspirerende gastsprekers met jarenlange ervaring in sustainable leadership.

 

IS DEZE MASTERCLASS IETS VOOR JOU?

– Verdiep je kennis op het gebied van sustainability
– Ontdek hoe je een krachtige rol kan spelen binnen jouw organisatie. – Ontwikkel een andere kijk op waarde en waardecreatie
– Ontdek innovatieve, duurzame business modellen. – Weet welke factoren bijdragen aan successvolle verandering
– Maak kennis met praktische tools voor het maken van impact.

Na het volgen van deze Masterclass begrijp je hoe duurzame verandering kan worden versneld. Je rondt de Masterclass af met een persoonlijk game-changing actieplan!

*De SUSC Masterclasses Sustainability zijn ook te vinden binnen de Learning Catalogi van ABN AMRO en Rabobank.

Programma

10:00 - 18:00

Deze Masterclass bestaat uit een dagprogramma van 10 tot 18 uur, met afsluitend een borrel. We werken met groepen van maximaal 12 personen. Deelnemers komen van diverse bedrijven, banken, adviesbureaus en organisaties.

We vragen deelnemers voorafgaand te werken aan twee zelfstudie-opdrachten (max 1,5 uur voorbereidingstijd).

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.