English
Food & Drinks
do 18 jul, 18.00
Rooftop

Quote Highballers Borrel

Op 18 juli biedt circulair paviljoen Circl op de Zuidas dé uitgelezen omgeving om op hoog niveau te borrelen.
Gratis, extern reserveren

Het bierkratje kun je deze middag dus thuislaten, want wie hoge ogen wil gooien tijdens het netwerken, drinkt daar een gewaagd glas bij. De cocktail van de avond, The Macallan Highball, is namelijk voor mensen die graag hun horizon willen verbreden. Daar moet op gedronken worden. Samen met Quote.

Geen exclusiviteit zonder gastenlijst. Dus, make the call en kom op de lijst door te appen tussen 9.00 uur en 17.00 uur naar de The Macallan/Qtelefoon (06-86445486) of stuur een mail naar highballers@quotenet.nl. Aan de andere kant van de lijn zullen hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck of de redactie je appje of mail opvangen.

Hoe ziet jouw avond eruit? Bij aankomst wordt het weekend ingeluid met een The Macallan welkomstcocktail. Sander Schimmelpenninck zal de avond openen en is samen met de gehele Quote-redactie aanwezig. Vervolgens barst het feest los en heffen we het glas samen met al je vrienden en collega’s. Daarnaast is er uiteraard livemuziek en een echte The Macallan-proeverij. Quote maakt een fotoverslag van de avond, de Qcam is aanwezig en alle foto’s zullen worden doorgeplaatst op Quotenet. Dus wie weet ben jij wel die winnaar die shined in de Quote.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.