English
vr 22 jun 2018, 17.00
Rooftop

ROEF 2018 | Hét Rooftopfestival

Oogst je eigen eten, win sustainable prijzen in de grote loterij en dans op de beats van DGTL's beste DJ's!
Toegang vanaf € 15

Tijdens het hoogste festival van Amsterdam, ROEF, ontdek je de mooiste uitzichten, groene innovaties, muzikale hoogstandjes en upcoming bandjes. Bij Circl brengen we je de ultieme urban farming vibe, 'fingerlicking' vega food, maar bovenal entertainment pur sang met een live-band en DJ's: The Mauskovic Dance Band, Awanto 3, Tim Hoeben en Tenzers. De hele avond gaat het dak eraf op de groenste rooftop van de Zuidas en vliegen de sustainable prijzen je om de oren in de Grote Loterijshow. We hebben ook een mega primeur voor je, ROEF introduceert bij Circl voor het allereerst de Rainbar. Trek een regenpak aan, want zodra het binnen in Rainbar regent (ja, echt!) drink jij Rainbeer, gemaakt van regenwater. Dit wil je meemaken!

Music & DJ’s

DGTL innoveert met circulariteit op hun festivals en introduceerde dit jaar een circulaire foodcourt, eco-coins en innovatie die urine veranderde in drinkwater. Net zoals Circl geloven ze in het maximaliseren van de herbruikbaarheid van producten en grondstoffen. Et voila, een partnership werd geboren en Apenkooi (organisator van DGTL) brengt artiesten naar Circl X ROEF.

The Mauskovic Dance Band bestaat uit vijf jonge gasten die cumbia, afro en punk moeiteloos mixen in een Nederlandse blender en zijn de meeste explosieve band van Nederland en tourden al in Zuid Europa. Ook dj Awanto 3 heeft een bijzondere eigen sound met house, funk, een flard Cubaanse rumba & percussie. Hij draait deze zomer op grote festivals als Amsterdam Open Air en Into the Woods. De gebroeders Tenzers krijgen iedereen los met Detroit house en techno, gebaseerd op hun vaders oude platencollectie. Tim Hoeben draait vooral tech-house in de mix, was resident-dj van Trouw, Studio 80 & Disco Dolly en won eerder de prijs voor meest veelbelovende DJ talent van Nederland.

Prijzen en goodies tijdens dé Grote Loterij Show

Food & Drinks

De innerlijke mens komt niks te kort op onze rooftop. Wij zorgen voor vega comfort food en barman Orkün verrast je met spannende cocktails. Zijn huisgemaakte likeuren en gins van verantwoorde left-overs zijn al een begrip op de Zuidas en omstreken. Bij de verschillende foodkraampjes vind je altijd wat naar je gading, zoals een veggie platter, vegan pita of een robuuste bonen-burger.

Timetable

17:00-18:30 Tim Hoeben
18:30-20:00 Tenzers
20:00-21:00 Mauskovic live
21:00-23:00 Awanto 3

Over ROEF

ROEF brengt de stad in beweging: van dak naar daklandschap. Nu is slechts 2% van het Amsterdamse dakoppervlak in gebruik en maar 1% groen, terwijl dit juist veel oplossingen biedt. Groene daken dragen juist bij aan behoud en herstel van biodiversiteit, betere luchtkwaliteit, isolatie, geluidsdemping en 60 tot 80% meer regenopvang. ROEF gaat uit van Show, Grow, Connect: mogelijkheden laten zien en inspireren tot meer groene en openbare daken om deze uiteindelijk aan elkaar te verbinden. Op www.roefamsterdam.nl vind je meer informatie.

 

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.