English
di 16 jan, 17.00
Basement

Social Meets Design

Designers als antwoord op klimaatproblematiek
Gratis, extern reserveren

Wil je weten hoe design en sociaal ondernemerschap samen revolutionaire oplossingen bieden, waardoor we klimaatverandering kunnen tegengaan en de aarde leefbaar houden? Kom dan op dinsdagavond 16 januari naar 'Social meets Design'!

Babette Porcelijn neemt je mee in de wereld van design, sociaal ondernemerschap en klimaatverandering. Ze laat zien dat designers het vermogen hebben om oplossingen te vinden voor onze klimaatproblematiek. Ze legt de link met de praktijk en laat zien hoe je als designer en sociaal ondernemer consumenten aan kunt spreken.

Babette: Designers kunnen een oplossing bieden voor klimaatproblematiek.

Vervolgens gaat Porcelijn, samen met jou, in gesprek met Fred Matser en Suze Gehem. Fred Matser put uit zijn persoonlijk ervaringen als investeerder en inspireert om te ondernemen met hoofd en hart. Suze Gehem kent als ondernemer de uitdagingen uit de praktijk en laat zien hoe het óók kan.

Programma

17.00 Inloop
17.30 Welkom
17.40 Gast spreker
18.10 Ondernemers en designers vertellen
18.30 Speeddates
19.15 Borrel
20.00 Einde
Internationale designers
Je ontmoet de ingenieuze designers en sociaal ondernemers die de internationale Climate Action Challenge van What Design Can Do gewonnen hebben.

Aanmelden
Wij mogen plaatsen weggeven voor dit inspirerende evenement, klik op de reserveer-button als je erbij wilt zijn. Om goede matches te kunnen maken voor de speeddates, horen we graag wat je uit de avond wilt halen en wat je komt brengen. Op basis daarvan én je LinkedIn profiel, matchen we je aan verschillende designers, ondernemers en inhoudelijk experts!