English
Maatschappij
di 16 jan, 16.30 -17:45
Rooftop

Zuidasrunners

Life is short, extend it with sport!
Gratis, extern reserveren

Wil je duurzaam sneller en fitter worden? Ben je de kerstkilo's zat? Wil je de balans terug tussen werken en plezier? Kom in beweging! Entertrainer start in het nieuwe jaar met hardlooptrainingen op de Zuidas. De training begint op de rooftop in Circl en wij mogen iedere week 5 gratis plekken weggeven. Aan je vitaliteit werken met de middelen van moeder natuur: hardlopen gaat hand in hand met duurzaam leven!

Het allerbelangrijkste is dat je plezier hebt in de trainingen. Paul Bierman maakt er als Entertrainer een feestje van, maar hij is daarnaast ook een ervaren en gecertificeerd hardlooptrainer. Het parcours van de Zuidasrunners varieert, net zoals de trainingen zelf.

Het resultaat van de trainingen is:

  • Een fitter lichaam
  • Een betere looptechniek
  • Een leuke hardloopcommunity bestaande uit een mix van bewoners en bedrijven met een eigen platform

Wat heeft hardlopen met circulariteit te maken, vraag je je misschien af. Hardlopen is emissievrij. Wij circuleren zuurstof. Het is een manier terug te gaan naar die kern en tot het besef te komen dat je je eigen motorinhoud kunt vergroten door slechts je ene voet voor je andere te zetten.

Wanneer: Wekelijks op dinsdagnamiddag van 16;30 tot 17;45
Waar: In Circl
Wie: Iedereen die nu al 30 minuten aaneengesloten kan lopen (tempo niet belangrijk)
Tarief: Wat je ervoor over hebt. Je kunt achteraf bepalen hoeveel je het waard vond en dat bedrag noteren. Je krijgt dan een Tikkie waarmee je kunt afrekenen.
Let op: Circl mag wekelijks 5 gratis plekken weggeven, meld je aan door te reserveren!