Live

8 maanden geleden

Laatste post liveblog WvdCE’23

Dit is de laatste post van ons liveblog. Veel dank voor het volgen! We hopen dat je een hele leuke en inspirerende week hebt gehad. Wil je je nog inschrijven voor morgen, dat kan hier.

Binnenkort zullen alle uitzendingen die zijn opgenomen beschikbaar zijn om terug te kijken op onze www.circl.nl/wvdce. Hier vind je ook bijbehorende rapporten en links zodat je je kunt verdiepen in de voor jou relevante onderwerpen.

Laat ons (en de wereld) weten waar je tijdens de week door geïnspireerd bent geraakt, welk stappenplan je voor jezelf hebt ontwikkeld in jouw actieboek en waar jij het komende jaar mee bezig gaat via LinkedIn door ons te taggen (@Circl NL).

Circl blijft zich inzetten voor een circulaire toekomst. Ontdek onze programma’s online of kom langs in ons circulaire paviljoen op de Zuidas voor een rondleiding, inspirerende workshop of een kopje koffie, thee of heerlijke lunch en sluit je aan bij onze dagelijkse missie. Tot snel!

Wil je op de hoogte blijven van alle evenementen die Circl organiseert? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

8 maanden geleden

Vrijdag: Persoonlijk perspectief

Morgen is de laatste dag van de Week van de Circulaire Economie, waarin we dieper ingaan op het Persoonlijk perspectief.

Tijdens deze dag zoomen we in op hoe je als professional een positieve impact kan maken in de complexiteit van een transitie. Benieuwd hoe dit zit? Je hoort het morgen!

In de ochtend is er een workshop Gedragsverandering & positieve impact, hiervoor kan je je nog aanmelden, maar wees er snel bij want vol = vol.

 

 

8 maanden geleden

Dit was de donderdag

Dit is het einde van de themadag Circulair bouwen. Vergeet niet je actieboek erbij te pakken om te reflecteren en je persoonlijke stappenplan te updaten.

 

Aanmelden

6 FEBRUARI TOT 11 FEBRUARI
Selecteer de programma’s hieronder waar jij aan wil deelnemen

Dinsdag

Systeem perspectief

Woensdag

Business perspectief

Donderdag

Circulair bouwen

Vrijdag

Persoonlijk perspectief

Verder