Koffie, Lunch en borrel
Circl restaurant

Circl restaurant voor borrel en lunch

Circl restaurant is open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00. Bel op +31 (0)6 50152511 of
e-mail reserveren@circl.nl.

Koken met wat er overblijft

Bij Circl beginnen we bij het eind. Ja, we koken met wat er overblijft. Dat wat onterecht blijft liggen.

Zoals mislukte groenten, oud brood, of ongelukkige leghaantjes. Onze chefs zien kansen die anderen links laten liggen.

We dagen onszelf iedere dag uit, en gebruiken alleen dat waar we zelf achter staan. Of waarvan we zeker weten waar het vandaan komt.

Maakt dat uit? Wij vinden van wel. Net zoals onze leveranciers. Dat maakt de cirkel rond.

Groenten in de hoofdrol

In Circl Restaurant werken we met een klein vast menu. Een menukaart met duurzaamheid als drijfveer en groenten in de hoofdrol.

Chef-kok Max Ferrari Scanarotti kookt in het restaurant volgens circulaire principes en gaat dagelijks de strijd aan tegen voedselverspilling. In de keuken gebruikt hij daarom graag duurzame kooktechnieken zoals wecken en fermenteren.

Het doel is om (h)eerlijke gerechten te serveren met minimaal energieverbruik en afvalproductie maar met een positieve impact op mens en milieu.

Executive Chef Max Ferrari ScanarottiMax Ferrari Scanarotti - Executive Chef

Max Ferrari Scanarotti is de opvolger van Rudolf Brand. Max is de nieuwe conceptbewaker van Circl, met een overkoepelende rol in zowel de keuken als het restaurant. Hij heeft ervaring met duurzaamheid en circulariteit in de horeca.

Max staat in de keuken met één doel voor ogen: lekker eten en drinken maken, een goede smaak MAAR bovenal een hart van goud voor de mens, dier, omgeving en milieu.

Lees het portret van Max in Events Magazine

Events Magazine schreef een portret van Max Ferrari Scanarotti, de executive chef van Circl, die na het vertrek van Rudolf Brand de pollepel overnam. Klik hier of op de afbeelding om de PDF met het portret te openen.

Een gedeelde missie

In Circl werken we met leveranciers die onze visie delen en hun steentje bijdragen aan een betere wereld. We werken bijvoorbeeld met bakkerij Iambe, waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt en Instock, waar we restpartijen groenten en fruit van supermarkten inkopen en zo een tweede leven geven in Circl!

Daarnaast kiezen we zoveel mogelijk voor lokale producten om CO2-uitstoot te minimaliseren en werken we alleen met vlees van Nederlands vee, afkomstig van Natuurlijk Beheer, de Lindenhoff en Brandt & Levie.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.