English

Welkom in CIRCL Restaurant

Op de begane grond van het paviljoen vind je Circl Restaurant, waar je dagelijks terecht kunt voor diner, lunch of een informele borrel. Een inspirerende plek waar je op culinaire ontdekkingsreis gaat in de wereld van circulair eten en drinken. Welkom in Circl Restaurant!

Op het menu
In Circl Restaurant werken we met een klein vast menu met groenten in de hoofdrol, dagelijks aangevuld met producten die de markt en het seizoen op dat moment te bieden hebben. We zijn transparant over de herkomst van onze producten en werken graag samen met producenten die onze visie delen. Zo werken we enkel met vlees van Nederlands vee, afkomstig van de Lindenhoff en Brandt & Levie en gebruiken we de groenten van Instock, dat werkt met reststromen van supermarkten.

Hoe je reserveert in het restaurant, vind je hieronder.

Reserveren

Circl Restaurant is geopend voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Via onderstaande button kun je een reservering maken in ons restaurant of bel 020-6282080.
Maak een reservering

Wil jij een inspirerende borrel organiseren in Circl restaurant?

Heb je plannen voor een diner met familie en vrienden? Of ben je op zoek naar een locatie voor een feestje? In Circl Restaurant hebben wij de faciliteiten en ervaring om jou en je gasten een onvergetelijke momenten te bezorgen. Neem voor meer informatie contact met ons op, stuur een mail naar restaurant@circl.nl of bel 020-6282080.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.