Circl Restaurant

Maak kennis met circulaire horeca en laat je verrassen door de pure smaken van lokale en duurzame producten. Circl Restaurant vind je op de begane grond en is een unieke plek voor lunch, borrel en diner in het zakelijk hart van Amsterdam: de Zuidas. Alles wat je hier ziet, hoort, proeft, ruikt en voelt heeft een duurzaam, circulair verhaal dat chefkok Rudolf Brand en zijn team je graag vertelt. Van stoelen van gerecyclede koelkasten tot gerechten met geredde groenten in de hoofdrol; bij Circl Restaurant stimuleren we al je zintuigen met aandacht voor mens en omgeving!

Circl Restaurant is van maandag t/m vrijdag vanaf 08:00 uur geopend.
Reserveer voor lunch of diner via de reserveringsbutton rechts of reserveer telefonisch via 020 628 20 80. Op zaterdag en zondag zijn we gesloten, tenzij er evenementen plaatsvinden.

Onze menukaart

In Circl Restaurant werken we met een klein vast menu, dagelijks aangevuld met lokale producten die het seizoen op dat moment te bieden heeft. Op de kaart vind je rijkgevulde soepen, salades, sandwiches en een variatie aan warme gerechten, goed eten voor ieder moment van de dag.

Chefkok Rudolf Brand kookt in het restaurant volgens circulaire principes en gaat dagelijks de strijd aan tegen voedselverspilling. In de keuken experimenteert hij met duurzame kooktechnieken zoals wekken en fermenteren. Het doel is om met zo min mogelijk energieverbruik én afvalproductie, heerlijke gerechten te serveren en positieve impact te maken. Circl is een living lab, waar we iedere dag vooruitgang boeken in de wereld van circulair eten en drinken.

16 oktober - Goatober diner met gastchef Joris Bijdendijk

Restaurant Circl onder leiding van chef Rudolf Brand, zal op dinsdag 16 oktober Joris Bijdendijk (RIJKS) ontvangen als gastchef voor de eerste editie van het jaarlijks terugkerende GOATOBER diner gebaseerd op geitenbokjes.  Zowel chef Brand als Bijdendijk staan bekend om het gebruik van restproducten, vandaar de keuze op een 5-gangen geitenbok menu. De bokjes zijn een restproduct van de geitenkaasproductie. Het vlees van geitenbokjes is net zo lekker als lamsvlees en het is zonde dat het grootste deel van de 70.000 geitenbokjes die in Nederland worden geboren naar het buitenland verdwijnen of in sommige gevallen zelfs worden vernietigd.

 

Dinsdag 16 oktober 2018

5-gangen GOATOBER menu met begeleidende wijnen voor €69,50

Reserveren kan telefonisch via 020 628 20 80 of mail naar restaurant@circl.nl

Een gedeelde missie

In Circl werken we met leveranciers die onze visie delen en hun steentje bijdragen aan een betere wereld. We werken bijvoorbeeld met bakkerij Iambe, waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. We kiezen in Circl restaurant zoveel mogelijk voor lokale producten om CO2-uitstoot te verminderen.

Ook werken we alleen met vlees van Nederlands vee, afkomstig van Natuurlijk Beheer, de Lindenhoff en Brandt & Levie. We gebruiken in onze gerechten groenten en fruit van Instock, die restpartijen groenten en fruit van supermarkten verwerken. Het komt vaak voor dat we geredde partijen sinaassappelen of sperzieboontjes een nieuw leven krijgen in Circl!

Jouw event in Circl Restaurant

Ben je op zoek naar een duurzame locatie om met je team samen te komen of om met een gezelschap te lunchen of dineren? In het restaurant hebben we grote tafels staan die perfect zijn voor groepen. In onze Rooftopbar, omgeven door groen, zijn er allerlei mogelijkheden om borrels en feesten te organiseren. Neem contact met ons op via 020 34 34 400 voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Notificatie: