English

LUNCH  -  BORREL  -  TAKEAWAY

Bij Circl Restaurant stimuleren we al je zintuigen met aandacht voor mens en omgeving!
Maak kennis met circulaire horeca en laat je verrassen door de pure smaken van lokale en duurzame producten.

Circl Restaurant

Circl restaurant is geopend op dinsdag - vrijdag van 10.30-18.00. Ons restaurant is geopend met aangepaste capaciteit om aan de 1.5m afstand tussen tafels te kunnen voldoen. Reserveren kan telefonisch via 020 344 20 89 of via de reserverings-button.

Onze menukaart

In Circl Restaurant werken we met een klein vast menu. Een menukaart met duurzaamheid als drijfveer en groenten in de hoofdrol.

Chef-kok Rudolf Brand kookt in het restaurant volgens circulaire principes en gaat dagelijks de strijd aan tegen voedselverspilling. In de keuken gebruikt hij daarom graag duurzame kooktechnieken zoals wekken en fermenteren. Het doel is om (h)eerlijke gerechten te serveren met minimaal energieverbruik en afvalproductie en met een positieve impact op mens en milieu.

Veilig genieten bereiken we samen

Om de veiligheid van alle gasten en medewerkers te waarborgen hanteren we een aantal maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te voorkomen.

  • – Voor de veiligheid hanteren we een maximum aantal gasten dat tegelijkertijd binnen mag zijn.
  • – We bieden desinfectiemiddelen aan en maken contactpunten extra vaak schoon.
  • – Om handcontact te voorkomen maken we gebruik van een doorgeefvlak voor eten en drinken.
  • – Ons personeel wast de handen volgens de HACCP instructies én minimaal om de 30 minuten.
  • – Wij schudden geen handen en vermijden fysiek contact waar mogelijk.
  • – Om contact of besmetting via cash geld te voorkomen, adviseren we je digitaal te betalen – liefst contactloos.

Vragen of wensen? Onze Guest Wellness Host informeert je graag over hygiëne, veiligheid, gerechten en gerelateerde onderwerpen.

Een gedeelde missie

In Circl werken we met leveranciers die onze visie delen en hun steentje bijdragen aan een betere wereld. We werken bijvoorbeeld met bakkerij Iambe, waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. We kiezen in Circl restaurant zoveel mogelijk voor lokale producten om CO2-uitstoot te verminderen.

Ook werken we alleen met vlees van Nederlands vee, afkomstig van Natuurlijk Beheer, de Lindenhoff en Brandt & Levie. We gebruiken in onze gerechten groenten en fruit van Instock, die restpartijen groenten en fruit van supermarkten verwerken. Het komt vaak voor dat we geredde partijen sinaassappelen of sperzieboontjes een nieuw leven krijgen in Circl!

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.