Koffie, Lunch en borrel
Circl restaurant

Circl restaurant voor borrel en lunch

We zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag vanaf 10:00 tot 15.00 deze openingstijden gelden tot 03 december 2021.  Bel op +31 (0)6 22936224 of e-mail restaurant@circl.nl.

Koken met wat er overblijft

Bij Circl beginnen we bij het eind. Ja, we koken met wat er overblijft. Dat wat onterecht blijft liggen.

Zoals mislukte groenten, oud brood, of ongelukkige leghaantjes. Onze chefs zien kansen die anderen links laten liggen.

We dagen onszelf iedere dag uit, en gebruiken alleen dat waar we zelf achter staan. Of waarvan we zeker weten waar het vandaan komt.

Maakt dat uit? Wij vinden van wel. Net zoals onze leveranciers. Dat maakt de cirkel rond.

Onze menukaart

In Circl Restaurant werken we met een klein vast menu. Een menukaart met duurzaamheid als drijfveer en groenten in de hoofdrol.

Chef-kok Rudolf Brand kookt in het restaurant volgens circulaire principes en gaat dagelijks de strijd aan tegen voedselverspilling. In de keuken gebruikt hij daarom graag duurzame kooktechnieken zoals wecken en fermenteren.

Het doel is om (h)eerlijke gerechten te serveren met minimaal energieverbruik en afvalproductie maar met een positieve impact op mens en milieu.

Coronamaatregelen

Met de nieuwe richtlijnen van de overheid, is er tijdens events geen anderhalvemetermaatregel meer van kracht. Ook is er vanaf 25 september geen aangepaste capaciteit meer voor de zalen. Dat betekent dat jij jouw event in Circl bijna weer als vanouds kan organiseren.

Om jouw bezoek op een veilige manier te houden, is het wel noodzakelijk dat alle aanwezigen een coronatoegangsbewijs kunnen laten zien. Dat kan een vaccinatiebewijs zijn, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag via Testen voor Toegang. Het eenvoudigste is natuurlijk gewoon je officiële QR-code te tonen, met een geldig identiteitsbewijs. Er zal vanaf die datum dus ook geen teststraat meer zijn.

Omdat Circl geen bedrijfslocatie maar een externe locatie van ABN AMRO is, is een coronatoegangsbewijs verplicht. Dit geldt ook voor ABN AMRO-collega’s die in Circl willen vergaderen. Dit is zo afgestemd met het Pandemic Crisis Team.

Een gedeelde missie

In Circl werken we met leveranciers die onze visie delen en hun steentje bijdragen aan een betere wereld. We werken bijvoorbeeld met bakkerij Iambe, waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt en Instock, waar we restpartijen groenten en fruit van supermarkten inkopen en zo een tweede leven geven in Circl!

Daarnaast kiezen we zoveel mogelijk voor lokale producten om CO2-uitstoot te minimaliseren en werken we alleen met vlees van Nederlands vee, afkomstig van Natuurlijk Beheer, de Lindenhoff en Brandt & Levie.

Circl restaurant voor borrel en lunch

We zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag vanaf 11:00. Op aanvraag kan dineren in Circl ook.  Bel op +31 (0)6 22936224 of e-mail restaurant@circl.nl.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.