LUNCH  -  BORREL  -  TAKEAWAY

 

Bij CIRCL beginnen we bij het eind.
Ja, we koken met wat er overblijft.
Dat wat onterecht blijft liggen.
Zoals mislukte groenten, oud brood,
of ongelukkige leghaantjes.
Onze chefs zien kansen,
die anderen links laten liggen.
We dagen onszelf iedere dag uit,
en gebruiken alleen dat waar we
zelf achter staan.
Of waarvan we zeker weten waar
het vandaan komt.
Maakt dat uit?
Wij vinden van wel.
Net zoals onze leveranciers,
Dat maakt de cirkel rond.

Circl restaurant

Circl restaurant is open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 18.00. Reserveren graag via de knop hiernaast. Voor vragen zijn wij bereikbaar via +31 (0)6 22936224 of reserveren@circl.nl

Onze menukaart

In Circl Restaurant werken we met een klein vast menu. Een menukaart met duurzaamheid als drijfveer en groenten in de hoofdrol.

Chef-kok Rudolf Brand kookt in het restaurant volgens circulaire principes en gaat dagelijks de strijd aan tegen voedselverspilling. In de keuken gebruikt hij daarom graag duurzame kooktechnieken zoals wecken en fermenteren. Het doel is om (h)eerlijke gerechten te serveren met minimaal energieverbruik en afvalproductie maar met een positieve impact op mens en milieu.

Veilig genieten bereiken we samen

Om de veiligheid van alle gasten en medewerkers te waarborgen hanteren we een aantal maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te voorkomen. 

  • – Voor de veiligheid hanteren we een maximum aantal gasten dat tegelijkertijd binnen mag zijn. 
  • – We bieden desinfectiemiddelen aan en maken contactpunten extra vaak schoon. 
  • – Om handcontact te voorkomen maken we gebruik van een doorgeefvlak voor eten en drinken. 
  • – Ons personeel wast de handen volgens de HACCP instructies én minimaal om de 30 minuten. 
  • – Wij schudden geen handen en vermijden fysiek contact waar mogelijk. 
  • – Om contact of besmetting via cash geld te voorkomen, adviseren we je digitaal te betalen – liefst contactloos. 

Vragen of wensen? Onze Guest Wellness Host informeert je graag over hygiëne, veiligheid, gerechten en gerelateerde onderwerpen. 

Een gedeelde missie

In Circl werken we met leveranciers die onze visie delen en hun steentje bijdragen aan een betere wereld. We werken bijvoorbeeld met bakkerij Iambe, waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt en Instock, waar we restpartijen groenten en fruit van supermarkten inkopen en zo een tweede leven geven in Circl!

Daarnaast kiezen we zoveel mogelijk voor lokale producten om CO2-uitstoot te minimaliseren en werken we alleen met vlees van Nederlands vee, afkomstig van Natuurlijk Beheer, de Lindenhoff en Brandt & Levie.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.