English

Circl Restaurant

Maak kennis met circulaire horeca en laat je verrassen door de pure smaken van lokale en duurzame producten. Circl Restaurant vind je op de begane grond en is een unieke plek voor ontbijt, lunch, borrel en diner in het zakelijk hart van Amsterdam: de Zuidas. Alles wat je hier ziet, hoort, proeft, ruikt en voelt heeft een duurzaam, circulair verhaal dat chef-kok Rudolf Brand en zijn team je graag vertelt. Van stoelen van gerecyclede koelkasten tot gerechten met geredde groenten in de hoofdrol; bij Circl Restaurant stimuleren we al je zintuigen met aandacht voor mens en omgeving!

Circl is tijdelijk gesloten owv het coronavirus. We hopen u snel weer te mogen ontvangen

Na het verstandige besluit van onze regering heeft Circl haar deuren tijdelijk gesloten. Het welzijn van onze gasten en ons team komt altijd op de eerste plaats en daarom steunen wij de nieuwe maatregelen. Alle nieuwe updates worden aangekondigd via onze sociale kanalen en onze website. We hopen dat je overweegt om je reservering naar een latere datum te verplaatsen in plaats van te annuleren, en we verwelkomen je graag weer in april zodra de omstandigheden het toelaten.

Onze menukaart

In Circl Restaurant werken we met een klein vast menu, dagelijks aangevuld met lokale producten die het seizoen op dat moment te bieden heeft. Op de kaart vind je rijkgevulde soepen, salades, sandwiches en een variatie aan warme gerechten, goed eten voor ieder moment van de dag.

Chef-kok Rudolf Brand kookt in het restaurant volgens circulaire principes en gaat dagelijks de strijd aan tegen voedselverspilling. In de keuken experimenteert hij met duurzame kooktechnieken zoals wekken en fermenteren. Het doel is om met zo min mogelijk energieverbruik én afvalproductie, heerlijke gerechten te serveren en positieve impact te maken. Circl is een living lab, waar we iedere dag vooruitgang boeken in de wereld van circulair eten en drinken.

Grote gezelschappen

Bij Circl restaurant kunt u uitstekend terecht met grote gezelschappen. Voor groepen vanaf 10 personen serveren wij een circulaire 2- of 3-gangen Table d’Hotes menu. We verrassen je gezelschap met heerlijke gerechten, gemaakt met dagverse producten uit het seizoen. Eventueel aangevuld met een bijpassend wijnarrangement.
Met eventuele dieetwensen houden wij graag rekening, wel dienen wij dit op voorhand te vernemen om een alternatief of aangepast gerecht serveren.

Heeft u nog vragen of wilt u uw groepsuitje op een andere manier invullen? Neem dan contact met ons op voor een voorstel op maat – 020 628 20 80.

Benieuwd naar onze culinaire events, workshops en diners?

Bekijk de agenda en reserveer!

Een gedeelde missie

In Circl werken we met leveranciers die onze visie delen en hun steentje bijdragen aan een betere wereld. We werken bijvoorbeeld met bakkerij Iambe, waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. We kiezen in Circl restaurant zoveel mogelijk voor lokale producten om CO2-uitstoot te verminderen.

Ook werken we alleen met vlees van Nederlands vee, afkomstig van Natuurlijk Beheer, de Lindenhoff en Brandt & Levie. We gebruiken in onze gerechten groenten en fruit van Instock, die restpartijen groenten en fruit van supermarkten verwerken. Het komt vaak voor dat we geredde partijen sinaassappelen of sperzieboontjes een nieuw leven krijgen in Circl!

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.