English

LUNCH  -  BORREL  -  TAKEAWAY

Bij Circl Restaurant stimuleren we al je zintuigen met aandacht voor mens en omgeving!
Maak kennis met circulaire horeca en laat je verrassen door de pure smaken van lokale en duurzame producten.

Circl restaurant is vanaf 1 juli geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00u tot 19.00u

Onze deuren gaan weer (beperkt) open met aangepaste capaciteit om aan de 1.5m afstand tussen tafels te kunnen voldoen. Reserveer via de reserveringsbutton rechts of reserveer telefonisch via 020 628 20 80.

Onze menukaart

In Circl Restaurant werken we met een klein vast menu. Een menukaart met duurzaamheid als drijfveer en groenten in de hoofdrol.

Chef-kok Rudolf Brand kookt in het restaurant volgens circulaire principes en gaat dagelijks de strijd aan tegen voedselverspilling. In de keuken gebruikt hij daarom graag duurzame kooktechnieken zoals wekken en fermenteren. Het doel is om (h)eerlijke gerechten te serveren met minimaal energieverbruik en afvalproductie en met een positieve impact op mens en milieu.

Een gedeelde missie

In Circl werken we met leveranciers die onze visie delen en hun steentje bijdragen aan een betere wereld. We werken bijvoorbeeld met bakkerij Iambe, waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. We kiezen in Circl restaurant zoveel mogelijk voor lokale producten om CO2-uitstoot te verminderen.

Ook werken we alleen met vlees van Nederlands vee, afkomstig van Natuurlijk Beheer, de Lindenhoff en Brandt & Levie. We gebruiken in onze gerechten groenten en fruit van Instock, die restpartijen groenten en fruit van supermarkten verwerken. Het komt vaak voor dat we geredde partijen sinaassappelen of sperzieboontjes een nieuw leven krijgen in Circl!

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.