English

Circl Restaurant

Maak kennis met circulaire horeca en laat je verrassen door de pure smaken van lokale en duurzame producten. Circl Restaurant vind je op de begane grond en is een unieke plek voor lunch, borrel en diner in het zakelijk hart van Amsterdam: de Zuidas. Alles wat je hier ziet, hoort, proeft, ruikt en voelt heeft een duurzaam, circulair verhaal dat chefkok Rudolf Brand en zijn team je graag vertelt. Van stoelen van gerecyclede koelkasten tot gerechten met geredde groenten in de hoofdrol; bij Circl Restaurant stimuleren we al je zintuigen met aandacht voor mens en omgeving!

Circl Restaurant is van maandag t/m vrijdag vanaf 08:00 uur geopend.

Reserveer voor ontbijt, lunch of diner via de reserveringsbutton rechts of reserveer telefonisch via 020 628 20 80. Op zaterdag en zondag zijn we gesloten, tenzij er evenementen plaatsvinden.

Aangepaste openingstijden:

14 december – Restaurant en Rooftopbar geopend tot 16.00u

21 december – Restaurant geopend tot 16.00u

 

Tijdens de feestdagen is Circl gesloten van zaterdag 22 december 2018  t/m zondag 6 januari 2019.

Onze menukaart

In Circl Restaurant werken we met een klein vast menu, dagelijks aangevuld met lokale producten die het seizoen op dat moment te bieden heeft. Op de kaart vind je rijkgevulde soepen, salades, sandwiches en een variatie aan warme gerechten, goed eten voor ieder moment van de dag.

Chefkok Rudolf Brand kookt in het restaurant volgens circulaire principes en gaat dagelijks de strijd aan tegen voedselverspilling. In de keuken experimenteert hij met duurzame kooktechnieken zoals wekken en fermenteren. Het doel is om met zo min mogelijk energieverbruik én afvalproductie, heerlijke gerechten te serveren en positieve impact te maken. Circl is een living lab, waar we iedere dag vooruitgang boeken in de wereld van circulair eten en drinken.

Dineer en Doneer

De maanden november en december zetten we ons in voor Streetsmart en vragen wij gasten 1 euro per rekening extra te betalen om mensen te helpen die op straat dreigen terecht te komen.

Met de opbrengst van vorig jaar heeft Streetsmart onder andere: 60.000 stuks fruit gedoneerd aan daklozen in Amsterdam, 150 gezinnen wekelijks van fruit voorzien, 100 fietsen voor kinderen en hun moeders aangeboden, de matrassen van het stoelenproject vervangen voor degelijke, zachte modellen en nog veel meer.

Helpt u mee Amsterdam een beetje mooier maken?

 

Benieuwd naar onze culinaire events, workshops en diners?

Bekijk de agenda en reserveer!

Een gedeelde missie

In Circl werken we met leveranciers die onze visie delen en hun steentje bijdragen aan een betere wereld. We werken bijvoorbeeld met bakkerij Iambe, waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. We kiezen in Circl restaurant zoveel mogelijk voor lokale producten om CO2-uitstoot te verminderen.

Ook werken we alleen met vlees van Nederlands vee, afkomstig van Natuurlijk Beheer, de Lindenhoff en Brandt & Levie. We gebruiken in onze gerechten groenten en fruit van Instock, die restpartijen groenten en fruit van supermarkten verwerken. Het komt vaak voor dat we geredde partijen sinaassappelen of sperzieboontjes een nieuw leven krijgen in Circl!

Jouw event in Circl Restaurant

Ben je op zoek naar een duurzame locatie om met je team samen te komen of om met een gezelschap te lunchen of dineren? In het restaurant hebben we grote tafels staan die perfect zijn voor groepen. In onze Rooftopbar, omgeven door groen, zijn er allerlei mogelijkheden om borrels en feesten te organiseren. Neem contact met ons op via 020 34 34 400 voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.