English

Circl Rooftopbar

In onze Rooftopbar, grenzend aan het groene dakterras, kun je heerlijk werken, bijpraten en borrelen. Geniet van bijzondere theesoorten of heerlijke huisgemaakte cocktails van geredde producten!

Ontspannen in een groene oase

Je wilt nooit meer weg uit onze sfeervolle, lichte Rooftopbar met uitzicht op de Zuidas. Vanuit een grote bar centraal in de Rooftopbar serveren we een breed assortiment aan dranken. We werken met lokaal geproduceerde spirits zoals ‘the Stillery gin’ en ‘Ketel One vodka’. Ook de bierliefhebber kan bij ons zijn hart ophalen met lekkere Amsterdamse speciaalbiertjes van bijvoorbeeld Gebrouwen door Vrouwen, Lowlander en Zuidasbier.

Onze barmannen experimenteren met geredde producten van Instock en maken hiermee de lekkerste infusions. Deze vormen de basis voor onze intrigerende cocktails. Laat je verrassen door de smaakcombinaties!

Thee beleving

Overdag draait het in de Rooftopbar om bijzondere theesoorten en koffie.

We werken met de beste kwaliteit theebladeren van Four Leaves en het Parijse luxemerk THEODOR, geroemd om haar hoogwaardige ingrediënten en bijzondere parfums. Ook zijn bijna alle theesoorten biologisch gecertificeerd.

Droom weg met een kopje thee van uitzonderlijke kwaliteit, proef de natuurzuivere ingrediënten en GENIET!

Jouw event in Circl rooftopbar

Ben je op zoek naar een plek om te proosten met collega’s, een training af te sluiten met een informele borrel of om je verjaardag te vieren? Onze rooftopbar heeft alle faciliteiten voor een geslaagd evenement!

In het restaurant op de begane grond kun je terecht voor lunches of diners met grote gezelschappen.

Neem contact met ons op via 020 344 20 89 voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.