English

Circl Rooftopbar

In onze Rooftopbar, grenzend aan het groene dakterras, kun je heerlijk werken, bijpraten en borrelen. Geniet van bijzondere theesoorten of heerlijke huisgemaakte cocktails van geredde producten!

Ontspannen in een groene oase

Je wilt nooit meer weg uit onze sfeervolle, lichte Rooftopbar met uitzicht op de skyline van de Zuidas. Vanuit een grote bar centraal in de Rooftopbar serveren we een breed assortiment aan dranken. We werken met lokaal geproduceerde spirits zoals V2C gin en Ketel One vodka. Ook de bierliefhebber kan bij ons zijn hart ophalen met lekkere Amsterdamse speciaalbiertjes: Gebrouwen door Vrouwen, Lowlander, De Prael en Zuidasbier.

Onze barmannen experimenteren met geredde producten van Instock en maken hiermee de lekkerste infusions. Deze vormen de basis voor onze intrigerende cocktails. Laat je verrassen door de smaakcombinaties!

Exclusieve thee beleving

Overdag draait het in de Rooftopbar om bijzondere theesoorten en koffie, die op ambachtelijke wijze voor je worden bereid. Zo zetten we de perfecte thee met de Steampunk, een techniek die we samen met Jacobs Douwe Egberts als eerste naar Europa hebben gehaald.  In de Steampunk wordt thee getrokken door middel van vacuümtechniek, waardoor het later als restproduct kan worden hergebruikt.

We werken met de beste kwaliteit theebladeren van Four Leaves en het Parijse luxemerk THEODOR, geroemd om haar hoogwaardige ingrediënten en bijzondere parfums. Droom weg met een kopje thee van uitzonderlijke kwaliteit en proef de natuurzuivere ingrediënten!

Jouw event in Circl rooftopbar

Ben je op zoek naar een plek om te proosten met collega’s, een training af te sluiten met een informele borrel of om je verjaardag te vieren? Onze rooftopbar heeft alle faciliteiten voor een geslaagd evenement! We organiseren regelmatig zelf borrels met DJ en in onze daktuin kun je tot de late uurtjes met een wijntje in de hand van de zon te genieten. In het restaurant op de begane grond kun je terecht voor lunches of diners met grote gezelschappen.

Neem contact met ons op via 020 344 20 89 voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.