English

Ontspan bij CIRCL Rooftopbar

Circl Rooftopbar vind je op bovenste verdieping, grenzend aan de daktuin van het paviljoen. Een groene omgeving, waar je ontsnapt aan de drukte zonder er een minuut van te hoeven missen.
Overdag staan hier speciale theesoorten en koffies centraal, die op ambachtelijke wijze voor je worden bereid. Er worden gerechten geserveerd die perfect aansluiten op de sfeer van de rooftopbar. Het is de ideale plek voor een moment van ontspanning, een informele meeting of een gezellig samenzijn met vrienden.

Ontspan bij CIRCL Rooftopbar

Circl Rooftopbar vind je op bovenste verdieping, grenzend aan de daktuin van het paviljoen. Een groene omgeving, waar je ontsnapt aan de drukte zonder er een minuut van te hoeven missen.
Overdag staan hier speciale theesoorten en koffies centraal, die op ambachtelijke wijze voor je worden bereid. Er worden gerechten geserveerd, die perfect aansluiten op de sfeer van de rooftopbar. Het is de ideale plek voor een moment van ontspanning, een informele meeting of een gezellig samenzijn met vrienden.

Op het menu

In Circl Rooftopbar wordt thee gezet middels het proces van de Steampunk, een apparaat waarbij op ambachtelijke en innovatieve wijze thee wordt getrokken in een gesloten circuit door middel van vacuüm techniek. Door deze methode kan de thee als restproduct hergebruikt worden in gerechten (bijv. Als crumble of rub). Circl heeft dit in samenwerking met Jacobs Douwe Egberts als eerste naar Europa gehaald. Waar het in de bar overdag voornamelijk om thee draait, gaat het er ’s avonds vooral om cocktails en mocktails. Door de signature cocktails thee als basis te geven, lopen deze twee dagdelen vloeiend in elkaar over. Op de menukaart staan gerechten die veelal koud bereid zijn.

Wil jij een inspirerende borrel organiseren in Circl Rooftopbar?

Heb je plannen voor een diner met familie en vrienden? Of ben je op zoek naar een locatie voor een feestje? In Circl Restaurant hebben wij de faciliteiten en ervaring om jou en je gasten onvergetelijke momenten te bezorgen. Neem voor meer informatie contact met ons op, stuur een mail naar restaurant@circl.nl of bel 020-6282080.

Op het menu

In Circl Rooftopbar wordt thee gezet middels het proces van de Steampunk, een apparaat waarbij op ambachtelijke en innovatieve wijze thee wordt getrokken in een gesloten circuit door middel van vacuüm techniek. Door deze methode kan de thee als restproduct hergebruikt worden in gerechten (bijv. Als crumble of rub). Circl heeft dit in samenwerking met Jacobs Douwe Egberts als eerste naar Europa gehaald. Waar het in de bar overdag voornamelijk om thee draait, gaat het er ’s avonds vooral om cocktails en mocktails. Door de signature cocktails thee als basis te geven, lopen deze twee dagdelen vloeiend in elkaar over. Op de menukaart staan gerechten die veelal koud bereid.

Boek jouw event in Circl Rooftopbar

Wil jij een inspirerende borrel organiseren? Heb je plannen voor een diner met familie en vrienden? Of ben je op zoek naar een locatie voor een feestje? In Circl Rooftopbar hebben wij de faciliteiten en ervaring om jou en je gasten een onvergetelijk event te bezorgen. Voor meer informatie bel 020-6282080 of mail restaurant@circl.nl.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.