English

Business Innovation Workshops

De circulaire economie begint bij de ondernemer

Over Business Innovation Workshops

Nederland circulair in 2050. Het bedrijfsleven speelt een sleutelpositie om dat doel te bereiken. Circulaire verdienmodellen bieden veel kansen, op economisch, ecologisch en sociaal gebied. Hoe maak je jouw bedrijf toekomstbestendig? Daar ga je in deze workshop mee aan de slag.

Praktische handvatten voor een circulair verdienmodel

Tijdens de Business Innovation Workshop leer je over de circulaire economie en word je uitgedaagd na te denken over de kansen voor jouw bedrijf. Je werkt manieren uit om circulariteit in jouw bedrijfsmodel te integreren. Zo bouw je aan een organisatie voor de toekomst.

Na afloop heb je een helder actieplan. Zo werken we samen naar een circulaire toekomst die vandaag al te financieren is.

We richten ons op gevestigde bedrijven en organisaties. Beslissingsbevoegdheid en goed begrip van processen in de eigen organisatie zijn vereist voor deelname.

Dagindeling van de workshop

Dag 1

  • Introductie tot de circulaire economie en circulaire verdienmodellen
  • Analyse huidige waardeketen
  • Breng de circulaire kansen voor jouw bedrijf in kaart
  • Een rondleiding door circulair paviljoen Circl

Dag 2

  • Inspiratie door innovatieve circulaire ondernemers
  • Je stelt een concreet stappenplan op voor jouw bedrijf
  • Pitch je plan aan de vakjury

 

Bouw een netwerk

Per workshop is er plek voor tien afgevaardigden van deelnemende bedrijven. Alle afgevaardigden zijn van directieniveau. De eerste dag word je begeleid door een van de leden van de ABN AMRO Groene 40. Op de tweede dag kan deelname worden aangevuld met een gemotiveerde ‘junior’ collega.

Na de workshop maak je deel uit van de Circular Business Community. Deze streeft naar een versnelling van de transitie naar een circulaire economie door ondernemen en samenwerking.

Jouw bedrijf opgeven voor de workshop

Wil je deelnemen aan de workshop? Neem contact op met je ABN AMRO relatiemanager of mail naar sustainable.finance.desk@nl.abanamro.com. Vertel ons hierin over jouw bedrijf en jouw motivatie. Wij nemen binnen een week contact op.

Praktische informatie

Waar vind de workshop plaats?
Circl Amsterdam
Gustav Mahlerplein 1B
1082 MK, Amsterdam (tenzij anders vermeld)

Wanneer vind de workshop plaats?

Twee dagen, 09.00 – 17.00 uur

Welk kennisniveau heb ik nodig voor de workshop?

Enige kennis van/grote interesse in de circulaire economie en serieuze interesse in toepassing hiervan op de core business van de eigen organisatie.

Wat zijn de kosten voor de workshop?

Pay as you like

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.