Week van de Circulaire Economie

Breng jouw duurzame ambities aan het rollen

Tijdens de Week van de Circulaire Economie staat de agenda bij Circl volledig in het teken van circulariteit. Je kunt je kennis vergroten of zelf actief aan de slag met circulariteit en duurzaamheid Meld je aan door op onderstaande programma’s te klikken.

Afgelopen programma's

Over Week van de Circulaire Economie

De Week van de Circulaire Economie is een landelijke campagneweek, in het leven geroepen door Het Versnellingshuis. In de eerste week van februari 2021 organiseren bedrijven evenementen over de circulaire economie. Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, komen voorlopers met elkaar in contact en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Zo kunnen ondernemers en professionals zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt.

Circl is hoofdkwartier

We willen de transitie naar een nieuwe, circulaire economie versnellen. Wat ervoor nodig is om deze beweging op gang te brengen? Dat het circulaire gedachtengoed door zo veel mogelijk mensen wordt omarmd. Daarom is iedereen die iets met duurzaamheid of circulariteit wil doen bij ons van harte welkom. Zowel tijdens de Week van de Circulaire Economie, als de rest van het jaar.

Het programma bij Circl

Tijdens de Week van de Circulaire Economie staat onze agenda volledig in het teken van circulariteit. Alle sessies gericht op actie: wat kan er concreet gedaan worden om circulariteit op grote schaal toe te passen?

Van financiering tot ondernemen en van beleid tot vaardigheden. Vanuit alle hoeken bekijken we hoe we de transitie naar een circulaire economie kunnen versnellen.

Wil jij je duurzame ambities aan het rollen brengen? Schrijf je in voor de Week van de Circulaire Economie bij Circl!

Een grote bank in onze achtertuin

Circl is het circulaire paviljoen van ABN AMRO. De bank wil de transitie naar duurzaamheid versnellen. Daarom pakt ze in de circulaire economie een pioniersrol. ABN AMRO investeert in circulaire initiatieven, deelt haar expertise op het gebied van circulariteit en steunt ondernemingen die circulair willen worden. Circl is de plek waar deze ambities tastbaar worden. Bedrijven kunnen bij ons aan de slag met het verduurzamen van hun businessmodel. Daarbij hebben ze toegang tot de kennis van de bank op het gebied van financiering en wet- en regelgeving. En ze kunnen leren van de lessen die de bank zelf heeft opgedaan met het bouwen en exploiteren van Circl. Bekijk hier meer over de duurzame strategie van ABN AMRO.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.