Circl Studio

Dé locatie voor jouw online evenement

 

Wil jij ook in tijden van corona verbinding blijven maken met jouw collega’s, partners en/of klanten en ben je hiervoor op zoek naar een schitterende locatie die hierin kan faciliteren? Kom naar Circl Studio! Hier wordt jouw online evenement op een professionele wijze ondersteund door onze ervaren event managers en audiovisuele partner AVEX. Dit alles vanuit hét circulaire paviljoen, met prachtig uitzicht op de Zuidas.

Jouw gasten op een interactieve manier online laten deelnemen via een live chat of poll? Of de dag afsluiten met een online borrel, inclusief borrelbox die thuis wordt gestuurd? Wij denken graag met je mee om er zo samen voor te zorgen dat er een uniek evenement wordt neergezet, waar nog lang over gesproken wordt.

Circl Studio biedt de mogelijkheid om een evenement op een online wijze vorm te geven. Een unieke en sfeervolle studio, voorzien van professionele techniek en duurzaam meubilair. Samen met ons ervaren team zijn dit de juiste ingrediënten voor het organiseren van een succesvol rondetafelgesprek, innovatieve productpresentatie of interactieve workshop.

Circl Studio is inclusief:

  • 3 professionele remote HD-camera’s
  • Audioset inclusief 5 draadloze microfoons
  • Laptops t.b.v. streaming en presentatie
  • 2 65 inch decor schermen
  • LED spots (te gebruiken in elke gewenste kleur)
  • 3 ervaren technici en begeleiding van een projectleider
  • Inclusief 2 uur voorbereiding, maximaal 2 uur uitzending en 1 uur afbouw

 

 

Pakketten en prijzen

Benieuwd naar de mogelijkheden? In onze brochure vind je meer informatie over pakketten en prijzen.

Jouw online evenement streamen vanuit Circl Studio?

Onze event managers adviseren je graag. Maak dan gebruik van het aanvraagformulier of neem contact met ons op via reserveren@circl.nl of telefonisch via +31 (0)20 344 20 89.

Bekijk de virtuele studio tour

Op 11 maart verzorgden we samen met onze technische partner AVEX een virtuele tour voor de open locatiedag bij Locaties.nl waarin we je alles vertellen over Circl Studio. Een exclusief kijkje achter de schermen dus! Bekijk de video op Youtube, waar je dankzij handige hoofdstukken direct kunt klikken naar het onderdeel dat jij interessant vindt.
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.