English

Petran van Heel over de belangrijkste trends in de bouw- en vastgoedsector

Lotte de Groot
9 juli 2020

“Petran van Heel  is binnen de afdeling Sector Advisory van ABN AMRO verantwoordelijk voor de sector Bouw en de sector Real Estate. Vanuit die functie volgt hij de belangrijkste trends in de bouw- en vastgoedsector en heeft daarover een continue dialoog met relaties, prospects en andere stakeholders. Na het afronden van de Technische Universiteit Delft (Bouwkunde) en de Rotterdam School of Management heeft Petran brede nationale en internationale ervaring opgedaan aan zowel de bouw/vastgoed- als de financiële kant.

Binnen de Koninklijke BAM Groep heeft hij bij Bouw & Vastgoed in Nederland en UK (London) gewerkt. Terug in Nederland heeft hij zijn gecombineerde ervaring ingezet bij de opbouw van BAM PPP en het leiden van DBFMO projecten. Vervolgens heeft Petran de stap gemaakt naar commercieel vastgoedontwikkeling bij Rabo Vastgoed Groep (MAB). Daar was hij verantwoordelijk voor grootschalige binnenstedelijke (transformatie) projecten in zowel acquisitie, concept-ontwikkeling en realisatie.

Als sector banker bespreekt hij vanuit zijn specifieke achtergrond de trends binnen de bouw en het vastgoed en welke kansen dit creëert voor de ondernemers. De focus ligt hierbij op kansen in technologie, innovatie en duurzaamheid.

Geïnteresseerd?

Wil je Petran als spreker voor jouw event? Stuur dan een e-mail naar reserveren@circl.nl en check zijn beschikbaarheid.

Klik op de foto voor meer informatie over Petran

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.