English

2018; het jaar van reconnect!

Onze reis gaat verder en wij nemen we je mee in waar we vandaan komen

Na er even uit te zijn geweest voor de feestdagen, starten wij weer helemaal weer opgeladen op aan het nieuwe jaar. We hopen dat je hebt genoten van de gezellige decembermaand. Wij wensen je een gezond, gelukkig en vooral impactvol 2018!

Het afgelopen jaar is een bijzondere tijd geweest waarin we samen met jou Circl geopend hebben. We kijken er naar uit om samen met al onze partners en bezoekers nog meer mooie momenten te beleven. In contact staan met onze wereld, in verbinding zijn met de natuur en de mensen om ons heen: dat noemen wij bij Circl reconnect. Reconnect zit in in kleine dingen; dat fijne praatje met je medereiziger, een spontaan koffiemomentje met een bevlogen concollega. De nieuwe circulaire economie ontstaat door nieuwe, vergaande langetermijn samenwerkingen en het verbinden van netwerken. Alleen dan kunnen wij ketens veranderen.

Om te weten waar we naar toe gaan, moeten we eerst weten waar we vandaan komen.

We starten dit jaar met de Week van de Circulaire Economie op maandag 15 januari en vrijdag 19 januari. Ons thema van deze week is ‘Just Start’. Houd onze site in de gaten voor nieuws en informatie over de diverse activiteiten tijdens deze landelijke week waarin wij als Circl onderdeel van zijn. Geef je vooral ook op voor de rondleidingen om alles te weten te komen over onze circulaire reis.

Bekijk hier waarom we onze reis zijn gestart:

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.