English

Als allereerste proeven

Op circulaire reis tijdens de perslunch

De Paviljoen-diners, georganiseerd tijdens de bouw van Circl, zijn een begrip onder iedereen die er aanwezig was. Een simpel concept: een bonte verzameling mensen met verschillende achtergronden, naast elkaar aan lange tafels, samen aan het genieten van een shared diner. Tijdens deze diners onstond er zo’n mooie dynamiek, dat dit de inspiratie was voor de perslunch met online media & influencers.

Elke influencer of mediakanaal heeft een eigen doelgroep en een eigen invalshoek. Wat nou als we lifestyle media aan tafel zetten met horecavakbladen en kunst-bloggers? Zo gezegd zo gedaan. Eten is het middel om met elkaar in verbinding te komen, maar er is meer in Circl. Architectuur, kunst, cultuur en allerlei evenementen op het gebied van circulariteit & maatschappij.Daarom werd het een walking lunch, een culinaire en circulaire reis door het pand. Voor de foodbloggers de kans om meer over circulair bouwen te horen en de kunstliefhebbers konden de smaakpupillen laten prikkelen.

Op 21 augustus, de allereerste dag dat het restaurant open was, druppelden de genodigden binnen en nipten aan de herb-infused mocktails. Chefkok Rudolf Brand had 6 gerechtjes in petto, van een Noordzee-soepje tot verse tomatensalade met koolrabi, die op verschillende locaties werden geserveerd. Rudolf vertelde alles over de gerechten en de alternatieve kooktechnieken waar ze mee experimenteren in de keuken. Tijdens het eten kreeg de groep meer te horen over de verhalen achter het pand, de kunst en het meubilair. De evenementen in Circl, van kookworkshops tot debatten, hebben een link naar duurzaamheid en maatschappij, maar brengen bovenal mensen samen. De circulaire beweging maken we door te leren, experimenteren maar vooral door te doen en met de activiteiten in Circl faciliteren we het ontmoeten en verbinden.

Nigel van Chef met Lef, fluisterde ons toe dat hij maar twee mensen kende uit de groep. Normaal gesproken zit je altijd met dezelfde mensen om tafel, voegde hij eraan toe. Missie geslaagd. Bekijk de aftermovie en de foto’s. Tot snel in Circl.

 

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.