English

Corona Reset #3: In gesprek met Ruud Koornstra

Kijk hier de derde aflevering van de 'Corona Reset' webinarreeks terug.

Wat is er nodig voor een energierevolutie? Volgens Ruud Koornstra, voorzitter Stichting SCO en ondernemend activist, brengt de coronacrisis alles in een stroomversnelling. In de Circl webinarreeks ‘Corona Reset’ legt hij uit hoe de crisis ons brengt van energietransitie naar energierevolutie.

In maart kreeg Nederland te maken met het coronavirus en binnen enkele dagen zag het leven er totaal anders uit. Wat we ook zagen is dat veranderingen die anders eeuwig leken te duren, ineens binnen enkele dagen werden doorgevoerd. Driekwart van Nederland werkt binnen no-time online op afstand en sociale initiatieven schoten als paddenstoelen uit de grond.

Alles wijst erop dat dit hét moment is voor grote veranderingen op het gebied van duurzaamheid. Maar geldt dit ook voor de energiesector? Wat is daar nodig om een revolutie te ontketenen? Ruud Koornstra ontvouwt het antwoord op deze vraag in deze webinar. Arnold Mulder, Sector Banker Energy bij ABN AMRO, en het publiek gaan met hem in gesprek.

Kijk de webinar hieronder terug.

Corona Reset

In deze splinternieuwe webinarreeks gaan we in gesprek met frisse nieuwe denkers, visionairs en eigentijdse profeten over het inrichten van een nieuw tijdperk. Hoe willen we zelf dat onze post-corona samenleving eruit gaat zien? Welke economie hebben we daarvoor nodig, en wat is de rol van de overheid, ons belastingstelsel en de financiële sector? En waar liggen nú – ondanks alle uitdagingen – kansen om de eerste stappen in die richting te zetten?

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.