English

De zoektocht naar de duurzaamste jonge koplopers van start!

Maak jij de wereld duurzamer? Geef jezelf of een ander dan op!

We kunnen er niet om heen dat we in actie moeten komen voor de leefbaarheid van onze aarde. Er zijn duurzame oplossingen nodig voor de vragen van de toekomst, en een flinke portie optimisme. En wie kan er beter voor die positiviteit zorgen en laten zien dat het kan dan duurzame jonge koplopers?

Om van elkaar te leren, te inspireren en de gevestigde orde te challengen organiseert onze partner SustainableMotion De Duurzame Jonge 100. Een toonaangevende lijst met de meest inspirerende ondernemers, studenten en young professionals van het jaar die laten zien dat een duurzame toekomst mogelijk is. Ze experimenteren met out-of-the box ideen, nieuwe economische modellen, radicale innovaties en duurzame levensstijlen en zijn een bron van inspiratie voor iedereen.

Zoektocht 2018 van start
De zoektocht naar de duurzaamste jonge koplopers van Nederland loopt van 19 maart t/m 25 april. Na 25 april kiest een vakjury de 100 duurzaamste koplopers van 2018. Dit jaar bestaat de jury onder meer uit Ruud Koornstra (Energiecommissaris), Maria van der Heijden (directeur MVO Nederland / De Groene Zaak), Chantal Engelen (oprichter Kromkommer) en Jelle Derckx (blogger Growthinkers). Jonge ondernemers, young professionals en studenten kunnen zichzelf of door iemand anders worden opgegeven via de website. Met de verhalen van de duurzame jongeren laten we samen zien dat duurzaamheid mogelijk is. De verkiezing is dan ook niet het eindpunt, maar het startpunt. DJ100’ers worden onderdeel van een actief netwerk met een kickstart aan mogelijkheden om hun verhaal verder te vertellen.

Duurzame Jonge 100 2018 lancering
Op 7 juni wordt de lijst van de Duurzame Jonge 100 van 2018 feestelijk en groots gelanceerd bij Circl in Amsterdam. Het wordt een interactieve avond, waar we samen vieren dat duurzaamheid mogelijk is. Er is een DJ100 Experience waar de kersverse DJ100’ers aanwezigen laten zien én beleven waar zij mee bezig zijn.

Partnership met SustainableMotion
Circl heeft een partnership met SustainableMotion en is partner van De DJ100. Samen met de Duurzame Jonge 100 gaan wij werken aan concrete oplossingen voor de uitdagingen van de nieuwe economie. Wij geloven erin dat door bestaande netwerken samen te brengen, je nieuwe relevante verbindingen creëert. De duurzame jonge 100 brengen nieuwe ideeën en perspectieven die volgens ons hard nodig zijn om traditionele modellen in beweging te brengen. Circl wil graag het clubhuis zijn voor deze duurzame changemakers die de wereld zo hard nodig heeft.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.