English

Geef je op voor de pre-order van Verschilmakers magazine

Hét magazine voor iedereen die een verschil wil maken in de veranderende wereld. Met inspirerende verhalen en praktische tools & tips van vakgenoten.

Het aanpakken van wereldwijde problemen is niet alleen voorbehouden aan wereldleiders, uitvinders of idealisten. Om de circulaire revolutie te ontketenen, zijn vooral doeners nodig. Want de meeste mensen kunnen vanuit hun functie een cruciale bijdrage leveren aan een toekomstbestendig bedrijf en een gezonde economie. Dat is het uitgangspunt van Verschilmakers, een cocreatie van Circl en Circularities. In het magazine laten circulaire pioniers zien hoe ook jij het verschil kunt maken in je dagelijkse werkzaamheden.

Op 2 juni komt Verschilmakers online uit. Wil jij hem als eerste in je mailbox, of een van de honderd hardcopy-exemplaren ontvangen? Meld je dan vanaf 18 mei aan voor de pre-order.

Wat lees je in Verschilmakers?
Nederland kent inmiddels vele circulaire innovaties. Achter die innovaties gaan professionals schuil die echt een verschil maken voor een duurzamere en circulaire toekomst. Mensen die van aanpakken weten en met de voeten in de klei de circulaire economie ontketenen. Hun inspirerende verhalen en praktische tips & tools bieden je handvatten om morgen al een bijdrage te leveren aan een toekomstbestendig bedrijf, een gezonde economie en leefbare wereld.

Hoe kun jij daadwerkelijk impact maken via je baan of je bedrijf? Hoe maak je jouw organisatie toekomstbestendig ondanks de dagelijkse hectiek? Hoe kun je bijdragen zonder direct een carrièreswitch te hoeven maken? Hoe gaat jouw vakgebied veranderen? Dit zijn allemaal vragen die in het magazine worden beantwoord.

Pre-order nu!
Wil jij de eerste zijn die Verschilmakers ontvangt? Meld je dan hier aan voor de pre-order. We gebruiken je gegevens alleen om je het magazine toe te sturen. Wees er snel bij als je een van de honderd hardcopy-exemplaren wilt, want op=op! Je kunt je ook aanmelden voor de digitale editie. Deze ontvang je dan in je mailbox op de dag van lancering.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.