English

Just Go For It; De next steps in de circulaire economie

De juiste tools, kennis en netwerk om circulair te ondernemen!

Er is steeds meer bewustwording rondom grondstoffengebruik en in Nederland groeit het aantal startups, corporate initiatieven en samenwerkingsvormen die de kansen van de circulaire economie benutten. In Circl komen veel van deze pioniers samen om oplossingen te bedenken en stappen te zetten richting een duurzame wereld. Tijdens de Week van de Circulaire Economie gaan we met elkaar nog meer in de actiemodus en vergroten we de groep circulaire pioniers. We kunnen immers veel van elkaar leren en vooral van elkaars eerste stappen richting een circulaire business case.

Circl is het hoofdkwartier van de Week van de Circulaire Economie. Tijdens deze week organsiseren we events en workshops die helpen om te beginnen met circulair ondernemen of juist de tools geven om de volgende stappen te zetten op weg naar een circulair bedrijfsmodel. Wie neem jij mee in jouw volgende stap richting de circulaire economie?

De nieuwe, circulaire economie vragen om een totaal andere manier van denken, samenwerken, processen en verdienmodellen inrichten. Hoe: dat is vooral veel experimenteren. Durf ervoor te gaan en de eerste stappen zetten; just go for it!

De Week van de Circulaire Economie: Onvermijdelijk Circulair

De landelijke Week van de Circulaire Economie staat dit jaar in het teken van kennis doorgeven. Koplopers die nu al circulair ondernemen openen hun deuren voor ondernemers die een begin willen maken en aan de slag willen met circulariteit in hun organisatie.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.