English

Kerstdiner e-kookboek – verras je gasten met een veggie kerstdiner!

Laat je inspireren voor je eigen kerstdiner door onze chef-kok Rudolf Brand en download nu het e-kookboek met 5 heerlijke veggie gerechten.
Circl restaurant
10 december 2018

Kerstmis is de meest magische tijd van het jaar. Vaak wordt het gevierd met een gezellig diner voor de hele familie of vriendenkring. Kerstdiners zijn ook het ideale excuus om jezelf en je gasten te verwennen met heerlijk eten en drinken. Laat je inspireren voor je eigen kerstdiner door onze chef-kok Rudolf Brand en download nu het e-kookboek met 5 heerlijke veggie gerechten.

 

Een feestelijk kerstdiner zonder vlees is voor veel mensen niet voor te stellen. De traditionele kalkoen en allerlei soorten wild vliegen tijdens de feestdagen namelijk als warme broodjes over de toonbank. Met een Kerst e-kookboek willen wij laten zien dat voor een geslaagd kerstmenu vlees en vis overbodig zijn en dat je met groenten en seizoensproducten feestelijke kerstgerechten op tafel kunt zetten zonder iets missen.

Voor wat veggie kerstinspiratie heeft Circl’s chef-kok Rudolf Brand een duurzaam kerstmenu samengesteld. Koken volgens circulaire principes: duurzaam, lokaal, met zo min mogelijk verspilling en met groenten in de hoofdrol. Natuurlijk bestaan er ook duurzame vlees- en visvarianten. Maar met dit kerstmenu willen we inspireren om nog meer van groenten te gaan houden. En daarbij vooral ook te kiezen voor seizoensgroenten en producten die in je eigen omgeving te verkrijgen zijn.

Chef Rudolf heeft vijf heerlijke recepten samengesteld voor op de kersttafel. Deze gerechten zijn ook te proeven tijdens de speciale kerstlunch in Circl Restaurant. Vanaf 11 december kun je voor €35 genieten een drie-gangen kerstlunch. Hiervan doneren wij €5 euro voor het goede doel StreetSmart dat zit inzet voor daklozen en gezinnen die op straat dreigen te komen in Amsterdam.

 

Uiteraard zijn we ook heel benieuwd naar jouw groenten creaties deze kerst!
Deel de foto’s van jouw gerechten via #Circllovesveggies en tag ons op Instagram via
@Circl_NL en @Circlrestaurant

 

Fijne Kerstmis!

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.