Later is álles beter: Chocolade

De klimaatpodcast voor realistische mensen over een eerlijke cacao keten. Met Guido van Staveren [Moyee & The Other Bar] en Wytze Walstra [Jonge Klimaatbeweging].
Sjors Mineur
21 juli 2021

In Later is álles beter – De klimaatpodcast voor realistische mensen onderzoeken de Jonge Klimaatbeweging en Circl wat er te winnen valt met het redden van het klimaat. Door in gesprek te gaan met optimistische en ondernemende mensen – kunstenaars, ondernemers en politici – maken we jouw toekomst op aarde een klein beetje beter. Je weet na het luisteren van deze podcast namelijk dat er wat te kiezen is, veel zelfs en ook nog eens veel fijns. Tune elke week in via ons Spotify kanaal of luister de podcast via onze website en praat mee via @laterisallesbeter op instagram. 

In deze aflevering gaat Sjors Mineur [programmamaker bij Circl] in gesprek met Guido van Staveren [Moyee & The Other Bar] en Wytze Walstra [Jonge Klimaatbeweging] over hoe we nu al van eerlijke chocolade kunnen genieten en hoe in de toekomst iedereen in de keten wint bij het eten van dit lekkere spul! Ga er lekker voor zitten en geniet van deze smakelijke podcast!
Luistertijd: 44 min

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.