English

Voedselbankactie 2020: Geef een kerstmaaltijd cadeau

Gebruik een recept van Circl chefkok Rudolf Brand of doneer met ABN AMRO Tikkie aan de Voedselbank
Lotte de Groot
7 december 2020

Als we de kerstfilms moeten geloven, draait Kerstmis om meters feestverlichting, luxe cadeaus onder de boom en een uitgebreid diner met je dierbaren. De realiteit is voor veel Nederlanders echter een stuk somberder. Cadeaus kunnen ze niet betalen, en voor hun kerstboodschappen zijn ze afhankelijk van een voedselbank. Wil jij deze feestdagen iets moois doen voor een ander? Geef dan een heerlijke warme kerstmaaltijd cadeau!

Extra steun in coronatijd
Bijna een miljoen Nederlanders leeft onder de armoedegrens. En door corona hebben steeds meer gezinnen moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Voedselbanken helpen hen om tijdens kerst wat lekkers op tafel te zetten. Circl chef-kok Rudolf Brand wil graag iets extra’s doen voor alle mensen die het moeilijk hebben, samen met jou.

Maak iets lekkers voor een ander
Speciaal voor de feestdagen deelt Rudolf zijn favoriete recept van pompoensoep. Ken je iemand die het zwaar heeft? Dan kun je de benodigde ingrediënten voor hem/haar kopen óf het gerecht koken en langsbrengen. Haal je innerlijke chef-kok naar boven en verras iemand bijvoorbeeld met een heerlijke pompoensoep met focaccia.

Doneer €5 voor een kerstdiner
Als je niet zo’n ster in de keuken bent, kun je ook meedoen met de Voedselbankactie van ABN AMRO . Met een kleine donatie kun jij al een verschil te maken. Zo is een bedrag van €5 al genoeg om een heel gezin een voedselpakket te geven. Maak met een klein gebaar een groot verschil!

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.