English

We Make The City Circular

Beleef in Circl de stad van de toekomst!

De grondstoffen raken op, ons afval is niet meer te handelen en de ruimtes worden schaarser. Hoe ziet de wereld er in 2050 uit en belangrijker nog: hoe willen we dat de wereld er in 2050 uit ziet? Hebben we zelfvoorzienende steden met living-as-a-service als uitgangspunt?

Van woensdag 20 juni tot en met zondag 24 juni staat de metropoolregio Amsterdam vijf dagen lang in het teken van innovatie, ondernemerschap en creativiteit tijdens het urban festival We Make The City. Op tientallen locaties in de stad én in Circl, kies je zelf wat je wilt leren, maken of realiseren, want er is overal wat te doen: tentoonstellingen, lezingen, workshops en feestjes.

City as a service

Wij zijn supertrots dat we als ABN AMRO met Circl leadpartner zijn van dit urban festival voor iedereen die in de stad woont of met de stad te maken heeft, in welke rol dan ook. We delen tijdens We Make The City niet alleen de ervaringen die we met Circl hebben opgedaan, maar presenteren ook een nieuwe visie op circulariteit vanuit de vraagstukken die ontstaan zijn door onder meer de groei van de wereldbevolking en klimaatverandering. Het rapport  wat ABN AMRO tijdens We Make The City lanceert gaat over producten die beter tot hun recht komen als dienst, de trend van eigendom naar gebruik en het minimaliseren van afval.

Circl is tijdens We Make The City de circulaire hub waar we het gesprek aangaan over duurzaam samenleven in een circulaire stad. Je beleeft bij ons een circulaire lifestyle met exposities, workshops, lezingen, food en entertainment. Ontdek samen met experts en influencers de oplossingen voor de stedelijke vraagstukken van de toekomst!

Circular living & lifestyle 

Tijdens het weekend van We Make The City staat in Circl circular living en lifestyle centraal. Het weekendprogramma trappen we op vrijdagavond af met hét dakenfestival van Amsterdam ROEF, waar we samen onder anderen met de DJ’s van DGTL op zoek gaan naar de ‘inner Urban Farmer’. Tijdens de grote loterij kun je ook allerlei toffe, duurzame prijzen winnen: zoals een overnachting bij het QO hotel.

Zaterdag zorgen we voor ons eigen buurtfeest met een shared ontbijt en ontdek je hoe circulariteit geïntegreerd kan worden in je leefomfeving. De kids kunnen aan de slag met een insectenhotel, maken drumstellen van verfblikken en gaan samen met de Taartrovers taarten bakken. Op zondag sluiten we We Make The City af met circular lifestyle en fashion. Als één van de locaties van We Make Mode tonen wij graag hoe duurzame mode en circulariteit dichterbij is dan je denkt.

Houd onze website in de gaten, want We Make The City x Circl wil je niet missen.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.