Zuidas Today Talk Show

Een eigentijdse talk show, die verbindt, ontroert en inspireert.
Irma Posch
5 juli 2021

Iedere vrijdag vanaf 16:00 wordt de Zuidas Today Talk Show live uitgezonden vanuit de studio van CIRCL op de Zuidas Amsterdam.

Wekelijks verbindt host Ruth Jansen zakelijke gasten, bedrijven en bewoners vanuit een diversiteit aan achtergronden, door middel van inspirerende interviews met de focus vanuit human interest.

Zuidas Today Talk Show is hét digitale netwerk platform van de Amsterdamse Zuidas. Live vanuit studio CIRCL gaat host Ruth Jansen iedere vrijdag in gesprek met vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, start-ups, bewoners, een circulaire kok en fashion deskundigen.

Ruth Jansen - Zuidas Today Talkshow

De Amsterdamse Zuidas is een buitengewoon mooie mix tussen bewoners en bedrijven met internationale allure en Amsterdamse nuchterheid. Dit resulteert in fantastische voorzieningen, denk bijvoorbeeld aan waanzinnige architectuur, een bioscoop, dependance van het Conservatorium, de OBA, hippe horeca en retail met een geheel eigen karakter.

Er is geen stadsdeel met een eigen Talk Show; dat maakt Zuidas Today Live uniek. De talk show biedt een platform voor bedrijven én bewoners van de Zuidas. Er worden interviews gehouden met prominente gasten uit het bedrijfsleven, veelbelovende start-ups en bijzondere bewoners van de Zuidas.

Een hoofdgast bij Zuidas Today Live krijgt:

  • Een interview van minimaal 12 minuten tijdens de live talk show
  • De mogelijkheid tot aanbrengen eigen content of door Team Zuidas Today gecreëerde content
  • een social mediacampagne van Zuidas Today en een aankondiging op de website CIRCL.
  • een gepersonifieerde video voor gebruik op eigen socials.

Zuidas Today Talk Show is een initiatief van Zuidas Today in samenwerking met CIRCL & ABN AMRO. De Zuidas Today Talk Show is ook live te zien op de sociale media kanalen van Zuidas Today.

Bekijk de teaser:

 

 

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.