Podcast

Circl podcast: geld verdienen met circulariteit

Ondernemers als sleutel voor een wereld zonder afval

Geplaatst op 7 januari 2020

De overgang naar de circulaire economie is in volle gang; een wereld zonder afval waarbij grondstoffen en producten zo lang mogelijk hun waarde behouden moet in 2050 gereed zijn. Dit is de ambitie van de Nederlandse overheid en Circl draagt daar graag aan bij.

Ondernemers, met hun innovatieve circulaire verdienmodellen, zijn de sleutel bij het waarmaken van deze ambitie. De kansen liggen voor het oprapen, maar er zijn ook nog beren op de weg. Daarover gaat deze podcast.

Na het luisteren van deze podcast heb je praktische handvatten om zelf een circulair model te kiezen en in te zetten. Cécile van Oppen (Co-founder Copper 8) en Jeroen van Muiswinkel (Manager Sustainability KPMG) hebben de hoofdrol. Zij schetsen een beeld over wat circulaire verdienmodellen nu precies zijn. Daarbij gaat Hein Brekelmans (Hoofd Sustainable Finance Desk ABN AMRO) met ondernemers in gesprek. Waar liggen volgens hen de business kansen?

Of je nu een startende of ervaren ondernemer bent of uit persoonlijke interesse meer wil weten over circulariteit: deze podcast zal je positief verrassen.

Luister hier podcast: