vr 4 okt 2019, 19.00
Circl

Political Catwalk

Fashionshow waarin jongeren mode ontwerpen voor politici
Gratis, extern reserveren

Wat heeft mode met politiek te maken en hoe combineer je mode & politiek en wat voor een rol heeft mode in de politiek? Bij het project Political Catwalk ontwerpen jongeren zelf mode voor politici!

Na twee succesvolle edities in 2015 en 2017 hebben dit jaar opnieuw jongeren tussen de 15 en 26 jaar, onder het toeziend oog van ontwerper Sepehr Maghsoudi, outfits ontworpen voor verschillende politici, die tijdens de Political Catwalk Fashionshow zullen worden gepresenteerd.

De fashionshow wordt georganiseerd door Stichting F6. De stichting wil jongeren met een kwetsbare achtergrond meer bewust maken van politiek en democratie door middel van sociaal culturele projecten, zoals theater, dans en nu met mode. Tijdens het ontwerpproces maken de deelnemers ook kennis met innovatie in de fashion wereld zoals lasersnijden en 3D printen en duurzame principes zoals minder gebruik van stoffen en gendergelijkheid. Het resultaat kun je komen bewonderen tijdens deze editie van de Political Catwalk in Circl. Uit alle deelnemende ontwerpers zal door een vakjury, met als voorzitter modeontwerper Aziz Bekkaoui, een winnaar gekozen worden.

Tickets: http://bit.ly/PC-FashionShow

Programma

18:30 Doors open
19:00 Fashionshow
19:45 Political Catwalk Award
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.