Artikel

Circl Update – We bekennen kleur op Black Friday!

Vrijdag 24 november is het weer Black Friday. Yvonne Lang stond als koukleum voor een dilemma. Toegeven aan een van de vele aanbiedingen of met koude handen op de fiets?

Yvonne Lang

23 november 2023

Artikel

wo 22 nov 2023

Hoe de haat omsloeg naar liefde

Kees Klomp is ondernemer, adviseur, TEDx-spreker en auteur. Ook is hij voormalig lector Betekeniseconomie bij Kenniscentrum Business Innovation aan de Hogeschool van Rotterdam. Zijn CV is een hele waslijst, zo kan je stellen. Voor Kees staat alles in het teken van de betekeniseconomie.

Podcast

ma 20 nov 2023

Money Matters – De Verkiezingsreeks: Aflevering 3 – NSC over de True Price

Money Matters houdt zich bezig met het financieren van maatschappelijk impact. Maar doen politieke partijen dat ook? In deze reeks gaat host Ruben Koekoek in gesprek met vertegenwoordigers van verschillende partijen over onderwerpen die belangrijk zijn voor de impact economie.

Video

wo 15 nov 2023

Vlog: Circl Move #1

We zijn een documentaire aan het maken over CIRCL, maar niet alle materiaal haalt 'the final cut'. Met het materiaal dat overblijft neemt Lotte je maandelijks mee voor een kijkje achter de schermen.

Podcast

ma 13 nov 2023

Money Matters – De Verkiezingsreeks: Aflevering 2 – Groenlinks-PvdA over de Circulaire Economie

Money Matters houdt zich bezig met het financieren van maatschappelijk impact. Maar doen politieke partijen dat ook? In deze reeks gaat host Ruben Koekoek in gesprek met vertegenwoordigers van verschillende partijen over onderwerpen die belangrijk zijn voor de impact economie.

Artikel

do 9 nov 2023

Circl Update – We vinden kracht in kennis!

Van 13 t/m 16 november is het zover: de Learning Week bij ABN AMRO barst los. Een speciale editie dit keer, want we vieren de 10e verjaardag met een thema dat ons allemaal raakt: liefde. Bij Circl Movement zijn we druk bezig met het vormgeven van inspirerende programma's voor deze dagen. Egidio deelt zijn visie op wat leren voor hem betekent en nodigt iedereen uit om samen te streven naar continue ontwikkeling en duurzame groei.

Artikel

do 2 nov 2023

Circl Update – Wij veranderen met opzet het duurzaamheidsverhaal!

Yvonne Lang, programmamaker bij Circl, is bezig om samen met Kees Klomp een nieuw seizoen van de reeks On Purpose te maken. Maar dankzij haar buurvrouw zag Yvonne in dat de opzet van het programma niet voor iedereen duidelijk is. Dit gaf haar de kans om te reflecteren op haar werk en bubbel.

Podcast

di 24 okt 2023

Money Matters De Verkiezingsreeks: Aflevering 1 – De VVD over Sociaal Ondernemerschap

Money Matters houdt zich bezig met het financieren van maatschappelijk impact. Maar doen politieke partijen dat ook? In een reeks van 5 afleveringen gaat host Ruben Koekoek gesprek met vertegenwoordigers van verschillende partijen over diverse onderwerpen die belangrijk zijn voor de impact economie.

Artikel

di 17 okt 2023

CSRD: wat voor veranderingen brengt dit teweeg voor bedrijven?

In dit artikel licht Michel Scholte de richtlijn CSRD toe. Deze Corporate Sustainability Reporting Directive is in het begin van 2023 aangenomen door de Europese Unie als onderdeel van de Europese Green Deal, zoals voorgesteld door Frans Timmermans (vicevoorzitter van de Europese Commissie). Door middel van de CSRD worden de komende jaren tienduizenden Europese bedrijven verplicht gesteld om te rapporteren over hun impact op mens en klimaat.

Artikel

do 12 okt 2023

Wereldvoedseldag 2023

Elke dag gaan er 783 miljoen mensen met honger naar bed. Hier wordt sinds 1979 ieder jaar wereldwijd bij stil gestaan op 16 oktober. Want niet alleen arme landen kampen met een gebrek aan beschikbaarheid van voldoende en gezond voedsel.