ma 31 mei 2021, 00.00 - 00.00
Livestream
Vlaanderen Circulair

Kick-Off actieweek Circulair Bouwen

Tijdens de EU Green Week houdt Vlaanderen Circulair een actieweek voor Circulair Bouwen met als centraal thema communicatie. Maandag 31 mei gaat de actieweek van start met een plenair event waarin de uitreiking van de Circular Building Award en Pioneer Award zal plaatsvinden. Naast de uitreiking schuiven er verschillende experts aan om het centrale thema vanuit verschillende perspectieve te belichten. Naast Bart Denys & Jeroen Seynaeve van PMG en Josefina Lindblom van de Europese Commissie, zal ook Bart den Otter van Circl aansluiten. Hij zal het verhaal van, en zijn ervaring met, Circl delen: hoe een gebouw een beweging werd!

De Green Deal Circulair Bouwen is een lerend netwerk van bouwbedrijven, architecten, materiaalproducenten, bouwheren en andere stakeholders. Samen doen en samen leren staat centraal. Zo’n 360 deelnemers testen en experimenten met de circulaire principes in de bouw.
Tijdens de EU Green Week zet Vlaanderen Circulair de deuren open voor andere geïnteresseerden. Het centrale thema van deze actieweek is Communicatie. Om van circulair bouwen de norm te maken is het belangrijk dat steden of ondernemingen weten wat hiermee bedoeld wordt en hoe ze zelf met deze principes aan de slag kunnen. Voor producenten van circulaire oplossingen of voor architecten is het belangrijk om de voordelen in de kijker te zetten en vragen op een goede manier te beantwoorden.

Meld je aan op de website van Vlaanderen Circulair!

Met in dit programma onder anderen

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.