Food & Drinks
Thu 21 Mar 2019, 17.00 - 22.00
CIRCL

Afterwork Extra Green – by Heineken

Het glas is altijd groener bij Extra Green. Hier proosten we op een groene toekomst tijdens onze reis om steeds groener te worden.
This event is in English

Het glas is altijd groener bij Extra Green, een initiatief van Heineken Afterwork gericht op duurzaamheid. Hier proosten we op een groene toekomst tijdens onze reis om steeds groener te worden. Op de allereerste dag van de lente, donderdag 21 maart, vindt Afterwork Extra Green plaats in Circl.

Ken je dat moment als je na een dag hard werken je computer afsluit en hardop neuriënd het kantoor uitrent? Houd dat gevoel vast! Donderdag 21 maart organiseren we namelijk dé borrel waar je kunt proosten op het einde van de werkdag. En geloof ons: de sfeer zit er al vroeg in! Ontdek de circulaire happen in het restaurant en de Rooftopbar en geniet samen met vrienden en collega’s van de sfeer, de mensen en natuurlijk van een ijskoude Heineken. En weet je wat zo mooi is? Die e-mails wachten echt wel even.

Alles wat je hier ziet, hoort, proeft, ruikt en voelt heeft een duurzaam verhaal. Zo worden Heineken flesjes gekoeld in gerecyclede koelkasten en serveren we gerechten van geredde groenten. Wist je bijvoorbeeld dat de groene Heinekenflesjes maar liefst 25x meegaan? Heerlijk, helder… en de Circl is rond!

 

Schrijf je meteen in en laten we samen de wereld weer een stukje groener en mooier maken!

Notificatie:
AdBlocker detected.
By using this kind of software, some parts of this website may not function well.