Colleges & Masterclasses

maandag 21 feb 2022, 11.00 - 13.00

BENG! De weg naar energieneutrale gebouwen

Masterclass BENG & Klantcase ABN AMRO

Gratis toegang

Livestream

In samenwerking met

Begin 2021 is er veel veranderd onder de ‘motorkap’ van het stelsel energieprestaties gebouwen. Wanneer het gaat over de energiezuinigheid van een gebouw spreken we niet langer over de EPC, Energie Prestatie coëfficiënt, maar over BENG, wat staat voor 'Bijna Energieneutrale Gebouwen'. In dit webinar leer je alles wat je moet weten over het verduurzamen van jouw bedrijfspand en de mogelijke voordelen voor je portemonnee. Meld je aan en hoor de belangrijkste tips van de experts.

In het eerste uur van het webinar praten experts Harm Valk (Nieman Ingenieurs) en Selina Roskam (Ministerie BZK) je volledig bij over het wat het BENG stelsel inhoudt, gaan ze in op de actuele ontwikkelingen rondom wet- en regelgeving én leggen ze uit waarom het noodzakelijk is te versnellen met het verduurzamen van gebouwen.

In het tweede deel van het webinar duik je samen met experts van ABN AMRO in een klantcase waarbij je inzicht krijgt in hoe het proces van verduurzaming van jouw bedrijfspand eruit zou kunnen zien. Daarnaast leer je hoe je als ondernemer maximaal gebruik maakt van de groenregeling en beschikbare subsidies. En tenslotte krijg je mee wat ABN AMRO voor je kan betekenen in deze reis.

Programma

  • 11.00 - 12.00 | Masterclass BENG
  • 12.00 - 13.00 | Klantcase ABN AMRO