dinsdag 15 jan 2019, 13.24

Inspiratiesessie: Bouwen aan je merk

Laat je merk en bereik groeien met behulp van communicatie & PR. Inspiratiesessie met best-practices en experts!
foto bouwen aan je merk event

Gratis toegang

Ontwikkeld door

Hoe laat je jouw merk groeien met communicatie?
De concurrentie ligt op de loer en je bevindt je in een markt waar innovatie essentieel is om succesvol te blijven. Maar waarin moet je investeren om als merk te blijven bouwen? Hoe zorg je voor consistentie in je ‘duurzame, groene’ imago? En hoe zorg je ervoor dat jij top-of-mind bent bij het publiek? Belangrijke vragen waar nodig antwoord op moet worden gegeven.

Hoe pakken we dit aan?
Op 15 januari organiseert De Wolven de inspiratiesessie “Bouwen aan je merk” bij Circl. Deze sessie is onderdeel van de Week van de Circulaire Economie 2019. Samen met Jill Paat, Lynnemore van Ommen en Rogier Schut leren we hoe we met behulp van communicatie, sterke duurzame merken kunnen opbouwen. En krijg je van onze experts tips waarmee jij na afloop zelf aan de slag kunt om je merk te laten groeien.

Programma

  • Lynnemore van Ommen, communicatiespecialist bij SWOCC: Het veroveren van de mentale spot in het hoofd van jouw publiek
  • Rogier Schut, director Matters Most – Creating meaningful brands: Het belang van een helder verhaal en een goede beeldvertaling van jouw duurzame merk
  • Jill Paat, Community Manager van restaurant Instock: Hoe je eten van gered afval sexy maakt; de successen en geleerde lessen bij het bouwen aan een sterk duurzaam merk.