English
vr 17 mei 2019, 10.00 - 12.00 uur

Business Masterclass: De stress voorbij

Hoe blijf ik stress de baas in een overvolle tijd? Pyscholoog en schrijver Thijs Launspach geeft inzicht en leert je technieken!
Gratis, extern reserveren

Een volle agenda en een nog voller hoofd. Heb jij het gevoel dat je altijd achter de dingen aan loopt en nooit genoeg tijd hebt? Je bent niet de enige. Druk lijkt het nieuwe normaal. In deze business masterclass geeft psycholoog en schrijver Thijs Launspach een nuchter en praktisch antwoord op de vraag: hoe blijf ik stress de baas in een overvolle tijd?

Druk zijn. Het lijkt bijna een statussymbool. Maar de drukte speelt ons inmiddels parten. Maar liefst een op de zeven Nederlanders heeft serieuze stressklachten. Hoe komt het nu dat we te veel en te hard werken? En belangrijker: wat kun je zelf doen om te dealen met stress en een burn-out te voorkomen? Psycholoog Thijs Launspach legt uit waarom we onszelf tegenwoordig vaak over de kop werken en wat je eraan kunt doen om dat te voorkomen. Op een praktische manier vertelt hij hoe je stress het hoofd kunt bieden en meer rust kunt creëren in je leven.

In deze masterclass:

–       Leer je wat stress is en hoe het werkt in je lichaam en je hoofd?

–       Ervaar je welke technieken effectief zijn tegen stress.

–       Krijg je prikkelende vragen en opdrachten die je kunt toepassen in je eigen leven

–       Maak je een persoonlijk stress-actieplan

Voor wie is deze masterclass? 
Deze masterclass is bedoeld voor mensen die de realiteit van het werkende leven onder ogen durven te komen. Het is voor de mensen die niet willen dat ze na jaren goed en hard presteren met een burn-out thuis komen te zitten; voor mensen die veel willen bereiken, maar dat wel op een duurzame manier willen doen.

The School of Life x Circl

The School of Life heeft de krachten gebundeld met Circl, een nieuw paviljoen op de Zuidas, gebouwd op basis van circulaire principes. Circl is een plek om te leren en inspiratie op te doen. The School of Life organiseert hier maandelijks evenementen voor de persoonlijke ontwikkeling van professionals die werkzaam zijn op de Zuidas en daarbuiten. Deze evenementen zijn compact, inspirerend en praktisch. Ze vinden ’s ochtends plaats, zodat je weer vol energie en met nieuwe ideeën aan de slag kunt.

Aanmelden

Om onze Circl community kennis te laten maken met The School of Life events mogen we vijf kaarten weggeven voor deze masterclass. Zijn de plekken vergeven? Dan kun je ook je ticket bestellen via deze link.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.